pátek 10. ledna 2020

Opravy vstřikovacích čerpadel praha

Opravy vstřikovacích čerpadel. Součástí našich služeb je i odtahová služba připravená k vašim službám hodin denně. Všechny produkty procházejí dvojí kontrolou testování včetně kódování. Pavel Kassl - autodiesel a opravy vstřikovacích čerpadel.


Ceník nových a oprava vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Ceny se můžou v závislosti na typu opravy lišit.

Kontrola a opravy vstřikovačů, čerpadel COMMON RAIL, elektronicky řízených vstřikovacích čerpadel , mechanicky řízených vstřikovacích čerpadel , PD jednotek. Můžeme Vám nabídnout dlouholeté zkušenosti a kvalitní služby v oblastech opravy motorových vozidel, opravy dieselových vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů, pneuservis a odtahová služba. Pomůže Vám, případně poradíme se vším, co se týká servisu Vašeho vozidla, či dodávky. Diesel servis Jiří Velendorf je odborné servisní středisko zabývající se testováním a servisem čerpadel značek: Delphi, Denso, Continental VDO (dříve Siemens) a Bosch. Vadné čerpadlo prohlédneme, rozebereme, zjistíme rozsah.


DIESEL SERVIS čerpadel a vstřikovacích systémů Bosch, Delphi, Denso a VDO. Pomocí nejmodernějších diagnostických přístrojů provádíme diagnostiku, seřizování, opravy a kalibrace vysokotlakých vstřikovacích systémů pro většinu vozidel všech značek. Výmeny olejů, destiček atd.


Servis vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů.

Autorizovaný servis vstřikovacích zařízení. Postaráme se o opravu všech typů vstřikovacích čerpadel pro veškeré typy dieselových motorů osobních, užitkových a nákladních automobilů včetně stavebních a zemědělských strojů. Zákazník si předem s námi domluví den a čas přistavení vozidla v našem smluvním autoservisu, odkud bude díl demontován a po renovaci zpět namontován do vozidla. Doba opravy pro tuto variantu je zpravidla do 5-ti pracovních dnů.


Každé čerpadlo vždy obdrží novou řídící jednotku, regulační a nastavovací ventily, přesuvník vstřiku atd. Vstřikovací čerpadla opravujeme za výhodných cenových podmínek. Nyní je 23:2 v tuto dobu Delphi Diesel servis má zavřeno. V případě Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo navštivte přímo naše hlavní stránky po rozkliknutí tohoto odkazu. Prodej náhradních dílů čerpadel a vstřikovačů.


Kompletní pokročilá diagnostika a nastavení vstřikovačů DELPHI, BOSCH, DENSO a VDO. Testy a ultrazvukové čistění benzinových vstřikovačů. Nabídka opravy vstřikovacích čerpadel. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. VÁCLAV POMEZNÝ Vedoucí úseků opravy motorů, strojního obrábění, opravy hlav, demontážní a montážní práce na vozidlech.


Společnost Diesel servis Velendorf s r. Specializujeme se na provádění oprav vozidel značek Tatra, Liaz a Avia. W včetně zajištění převinutí a zkušebního protokolu, opravy převodovek, variátorů, kompresorů, dmychadel, míchadel apod. Provádíme diagnostiku, opravy a seřízování vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel všech značek.

Máme dlouholeté zkušenosti a využíváme nejmodernější techniku. Působíme především v Praze a středních Čechách, ale po předchozí domluvě za vámi rádi dorazíme kamkoliv jinam. Bosch a Delphi včetně vygenerování IMA a C2I kódů Používáme nejmodernější diagnostické přístroje pro hledání závad jak palubních systémů vozidel, tak pro přímé otestování komponent vstřikovacích soustav vně vozidla. Lakování a opravy historických a novodobých motocyklů Moto Paint.


Nabízíme různé služby v oblasti historických, ale i novodobých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky