pátek 27. dubna 2018

Vosk sonax

Nejkvalitnější přírodní karnaubský vosk , který můžete laku svého vozu dopřát. NANO lak Premium - skleněný vosk - dlouhodobá extrémní ochrana laku na nanotechnologické bázi pro nové vozy. Lak potáhne skleněnou hybridní vrstvou ze silikátových Nano částic. Snadno a důkladně odstraňuje nečistoty a dodává ošetřenému laku lesk a dlouhodobou konzervaci. SONAX Šampon s voskem - koncentrát.


Důkladně rozpustí nečistoty, vosk pokryje lak ochranným povlakem. Kategorie: autošampon, vosk , mytí, čištění. SK – 1 ZÁRUKA ORIGINALITY A KVALITY! From the manual wash for those loving the details to automated carwash, from spectacular racing and craftsmanship to agriculture and bicycle care—we stand for optical and.


Ochranná a velmi tvrdá nano vrstva je dokonale průhledná a odolná. Přípravek Sonax Xtreme Brillant Wax je tekutý tvrdý vosk vyrobený na základě Nano technologie pro všechny druhy laků. Rychle se roztírá, zpracovává a leští. Nezanechává skvrny a šmouhy. Dodává trvalou ochranu a lesk.


Vosk sonax

Obsahuje přírodní vosk Karnauba. Veškeré informace o produktu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Vosky na auto na sklade. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Sonax Rychlovosk 500ml Účinný rychlovosk pro konzervaci a oživení nových i vyzrálých auto laků. Lze použít i pro aplikaci na plastové a gumové díly. Sonax ProfiLine konzervační vosk Speed Protect, 1L Náš TIP.


Vosk sonax

Kvalitná auto-kozmetika od nemeckého výrobcu SONAX. Shop s autokozmetikou SONAX. Několikaměsíční ochrana proti všem myslitelným vlivům včetně poškození laku častým mytím v automatických myčkách.


Sonax Karnaubský vosk Premium Class 2ml. Nová letná zmes do ostrekovačov, s príjemnou vôňou ovocia. Použitie vám uľahčí nalievacie hrdlo, ktoré je súčasťou balenia.


Vosk sonax

Nanášejte v příčném směru, přebytečný vosk odstraňte. Upozornění: Nepoužívejte na přímém slunci, karoserie musí být chladná. Není určeno na sklo, nelakované plastové a gumové části. Tekutý vosk na bázi NANO technologie.


Neobsahuje brusné složky. Nanáší se pouze v tenké vrstvě, vhodný pro všechny nové i vyzrálé laky. Sonax tvrdý vosk návod na použitie: umyte auto pomocou Sonax leštiaceho šampónu výrobok pred použitím pretrepať prípravok Sonax vosk naniesť v tenkej vrstve na lak a rovnomerne rozotrieť nenanášať vosk Sonax ne celé auto naraz, ale postupujte po menších plochách nechať mierne zaschnúť a následne rozotrieť pomocou.


Vosk sonax

Všetky informácie o produkte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky