úterý 10. dubna 2018

Termoska thermos detska

Termoska thermos detska

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for thermos and thermos food. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Termoska thermos detska

Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Nerezové vakuově izolované láhve s brčkem a termotašky pro děti od tří let.


Vodotěsné termosky s brčkem a odolné termotašky jsou určeny pro předškolní a školní děti, padnou dobře do jejich ruky a snadno se vejdou do batůžku či kočárku. Detská termoska s vlastným jmenom na tele termofľaše je ideálna najmä do detských kolektívov. Veľmi ľahko je možné spoznať komu termoska patrí. Nezmazateľný nápis je vypálený laserom. Detské termosky a termotašky Počet produktov: Nerezové vákuovo izolované fľaše so slamkou a termotašky pre deti od troch rokov.


Vodotesné termosky so slamkou a odolné termotašky sú určené pre predškolákov a školákov, dobre padnú do ich ruky a ľahko sa zmestia do batôžka či detského kočiara. Termoska je vďaka nerezovej ocele veľmi odolná, ľahká a spomaľuje rast baktérií. Naviac je navrhnutá tak, aby dobre padla do detskej ruky. Je navržena pro každodenní použití po celý rok. Termoláhev s praktickým pítkem pro školní děti.


FUNtainer je odolná, vodotěsná, vakuově izolovaná termoláhev s brčkem pro př. Představujeme vám nerezovou. Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa termoska ľahko vojde do. Díky svým kompaktním rozměrům se termoska snadno vejde do batůžku, kočárku či držáku nápojů v autě. Nerezová vákuovo izolovaná termoska na jedlo s objemom 2ml.


Termoska sa vyznačuje širokým hrdlom kvôli jednoduchému naberaniu jedla priamo z termosky. Dno termosky je chránené odolnou protišmykovou obrubou. Hydratačný uzáver je určený pre rýchle doplnenie tekutín, teda je vhodný predovšetkým pre športové aktivity. Oproti původnímu modelu Funtainer 355ml má navíc praktické výklopné víčko a inovovaný design. Uzáver je možné ľahko a. Detailní popis produktu.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Thermos FUNtainer - termosky pro děti. Našli jste jinde nižší cenu? Neváhejte a informujte nás.


Vše prověříme a pokud to bude možné, nabídneme Vám ještě lepší podmínky pro Váš nákup. Nabízíme nejvýhodnější ceny zboží od oficiálních dovozců, distributorů a zastoupení jednotlivých značek. Termosky a termohrnky) Hodnocení produktu: ().

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky