čtvrtek 19. dubna 2018

Vánoční výzdoba 2016

This video is unavailable. Moc pěkná vánoční výzdoba. Vánoční výzdoba bytu - Duration: 9:09. Líbí se mi ta světýlka na holích větvích, samotnou by mě to nenapadlo, ale vypadá to moc hezky, asi se nechám inspirovat :-) Pěkný adventní čas přeji. Kdo chce pořádně oslavit Vánoce, nesmí zapomenout na vánoční dekorace.


Vánoční výzdoba 2016

Všude okolo nás ve vánočním období je vánoční výzdoba jak venku, tak i doma. V ulicích uvidíte na stromech svítidla nebo na sloupech veřejného osvětlení svítící ozdoby ve tvaru zvonečků, hvězdiček, stromečků. Máme pro vás aktuální tipy!


Do začátku adventu zbývá posledních pár hodin a vy marně přemýšlíte, v jaké barvě letos vytvoříte adventní věnec a nazdobíte interiér domu či bytu? Ty nejkrásnější pohodové svátky vám všem! Ozdobné truhlíky v oknech, světelné řetězy na domech, vánoční ozdoby ručně vyráběné nebo jen kupované, nádherně zabalené dárky a mnoho dalších nápadů najdete v našich článcích. Pinterestu sleduje 8lidí.


Letošní Vánoce se ponesou v pastelových barvách. Můžete si vybrat mezi růžovou, modrou nebo mentolovou. Ozdoby najdete také v poloprůhledných variacích, které dodají vašemu stromečku tu správnou eleganci. Velmi rychle mne totiž v týdnu skolila angína, kterou jsem.


Já Vánoce samozřejmě ráda mám avšak občas mi přijde , že je to jen jeden velký byznys zaměřený hlavně na děti. Dominantou vánoční výzdoby Masarykova náměstí je téměř patnáctimetrový smrk, který Vyškovu darovala obec Račice-Pístovice, a nově nasvětlená radniční věž. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví.


Vánoční výzdoba 2016

A samozřejmě si často říkám, jak asi mají majitelé nazdobenou zahradu, když půvabná je už i předzahrádka domu. Na celou tuhle skromnou výzdobu dohlíží zlatá srnka obklopená třpytivýma šiškami, které jsem nasbírala v lese, vysušila a následně natřela lepidlem a posypala třpytkami. Kli pohodová atmosféra, čas na odpočinek, setkání s přáteli a rodinou, to jsou nezapomenutelné chvíle.


Prohlížet podobná alba. Objednávky přijímáme přes facebook. Stačí nám napsat zprávu a budeme Vás kontaktovat! Poštovné Kč při platbě předem, Kč na dobírku.


Vánoční výzdoba 2016

Každý má jiný vkus a styl. Hlavně má každý jiný pohled na Vánoce. Někomu stačí přírodní a skromná výzdoba , někteří musí mít všechny dekorace barevné a třpytivé, a u jiných nesmí doma chybět sošky andílků a figurky všech materiálů. Set of three, individually handcrafted primitive, folk art angel Christmas ornaments are made from woo then hand painted on the front and back with several coats of acrylic paints, decorated with gold foil rub-on transfers, and sealed with an overcoat of clear acrylic. Městská komise, která měla tendr na starosti, měla tak jasné představy, že zveřejnila seznam fotografií dekorací, jež pocházely z katalogu jistého řeckého výrobce.


Spustit prezentaci Nahlásit album. Pokračujte v prohlížení. Krásnou vánoční atmosféru tvoříme sami vlastní povznesenou náladou, vánoční výzdoba je takovou pomyslnou třešničkou na dortu.


Vánoční výzdoba 2016

Třešničkou ale důležitou. Bohužel pryč jsou doby, kdy na Vánoce byl venku sníh a tak dnes opravdu musíme vyzdobit naše obydlí minimálně uvnitř sami. Pokud jiný nemáme, přestříkáme ho barevným sprejem nebo alespoň zabalíme do jutového pytle a převážeme stuhou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky