pátek 27. dubna 2018

Pečetní vosk heureka

Pružný pečetní vosk , který se během přepravy poštou nerozláme. Vosk je vhodný na pozvánky, přáníčka a oznámení. Balení obsahuje tyčink. Pečetní vosky jsou pružné, během přepravy poštou se nerozlámou. Uvedená cena jest za jeden kus pečetního vosku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Klasický pečetní vosk v tyčince, červená barva, hmotnost cca 50g. Pokud nevíte jak s pečetním voskem nakládat, budiž Vám nápomocen náš návod na výrobu pečeti. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Všechny informace o produktu Scrapbooking Fantasyobchod Tavicí pistole na pečetní vosk , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Fantasyobchod Tavicí pistole na pečetní vosk. Včelí vosk na drevo - Vyhľadávanie na Heureka. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzie.


Ochranný prírodný včelí vosk GRANGER´S G-Wax vhodný pre všetky typy kože. Vráti hrubozrnnej koži vodeodolnosť, pružnosť a chráni ju pred vodou, škvrnami a ušpinením. Vybírejte si Vosky na vousy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pečetním voskem můžete také zdobit různé stuhy a papír, vkládat.


Vyberajte si Vonné vosky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Natáčet toto video mě neuvěřitelně bavilo, jelikož jsem se přenesl o několik staletí zpět. Ukážu vám, jak používat pečetidlo a pečetní vosk a vytvořit tak kr. Věděli jste, že včelí vosk je voděodolný?


Naimpregnujte si boty či tkaniny. Ať už jste zkušení včelaři, nebo se vám jen líbí, jak včelí vosk vypadá a voní, včelařka a podnikatelka Petra Ahnertová vás naučí, jak přeměnit tento zázračný materiál na krásné a užitečné věci. V knize se dozvíte: informace o. Steparsky vosk - Vyhľadávanie na Heureka. Tento pečetící vosk má unikátní vlastnosti, které klasický svíčkový vosk nikdy mít nebude.


Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Ochranný vosk na rovnátka sloužící k ochraně tváří a rtů od otlaků způsobených ortodontickými zámky nalepenými na zubech. Green mint mátová příchuť, proužků vosku v krabičce.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Rychlost vyřízení objednávky. Ověřeno více než 4zákazníky na Heureka. Kvalitní produkty skladem. Vybírejte si Termopapír podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Pečetící razítko s motivem jednorožce. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články.


Vybírejte si Prsteny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Prohlédněte si náš široký výběr Prsteny: Ceny od 2Kč 3dnů na vrácení zboží Rádi poskytujeme jedinečný zážitek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky