pondělí 23. dubna 2018

Jutadach 150

Ventilační mezera mezi membránou a tepelnou izolací nebo bedněním není nutná, lze proto využít celou výšku krokví pro tepelnou izolaci. Je určená k ochraně před vnějšími vlivy (vlhkostí). Její použití je vhodné pro šikmé střešní systémy jako kontaktní podstřešní difúzní membrána. Střešní krytina pak může být položena přímo na fólii bez kontralatí a latí (= minimalizace nákladů při plné životnosti a funkčnosti střešní konstrukce).


Dvůr Králové nad Labem pracovní dny od - h. Při slepených spojích plní funkci větrozábrany, čímž zvyšuje účinnost tepelné izolace.

Materiál je třívrstvý kontaktní určený na bedněné i nebedněné šikmé střešní konstrukce. JUTADACH 1je vhodný pro použití jako. Skladba membrány zajišťuje vodotěsnost při dešti, odvádí vodní.


Skladem u dodavateleza dva dny k odběru. Kvalita je zkrátka kvalita. Navíc obsahuje aplikační pásky, které usnadňují a zesilují montáž. Ochrana soukromí na eshopu Xxl Stavebniny.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Két nem szőtt szilárdságot biztosító Polipropilén réteg között egy diffúz membrán. Alkalmazható deszkázatlan tetőszerkezetben közvetlenül a. My obecně vždy preferujeme střešní fólie JUTA, protože nás svou kvalitou přesvědčily o tom, že si zaslouží být na jakékoliv střeše. Odvádí vodní páry z konstrukce ven, vytváří uzavřený systém pro tepelnou izolaci, která je chráněná před zafoukaným deštěm, sněhem, prachem při extrémním počasí. Skládá se z difúzního fi lmu a dvou.


Materiál je trojvrstvový, kontaktný, určený na debnené aj nedebnené šikmé strešné dvojplášťové. Vysoko difúzna poistná podstrešná membrána slúžiaca k ochrane podkrovných priestorov a tepelných izolácií. Használható homlokzati fóliaként is. A hőszigetelésre épített deszkázatra is fektethető.


Pokládá se horizontálně nebo vertikálně přímo na krokve nebo na difúzní bednění tak, aby nevznikly žádné faldy nebo sklady. Potisk směřuje ke střešní krytině. Montáž začíná u okapu a postupně se pokládají další pásy směrem k hřebeni.


Fólii lze použít přímo na plné difúzní bednění nebo na tepelnou izolaci. Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny. Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a parozábrany, okapový systém, klempířské prvky, a další příslušenství pro šikmé a ploché střechy.


Vyrába sa spojením dvoch vrstiev nosnej polypropylénovej netkanej textílie s difúznym filmom.

Plėvelė yra dalinai laidi oro konvekcijai, tad išleidžia dalį pastate susikaupusios drėgmės į pastato išorę. Membrána je plne recyklovateľná. Vysoce difúzní pojistná podstřešní membrána sloužící k ochraně podkrovních prostor a tepelných izolací.


Fólie je určena pro vytvoření vysoceparotěsné vrstvy na vnitřní straně tepelných izolací plochých i šikmých střech, a také při vnitřním zateplování obvodových stěn. Parotěsná vrstva výrazně přispívá k dlouhodobé a správné funkci tepelných izolací. Juta Jutafol REFLEX N 150.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky