pondělí 9. dubna 2018

Nůž victorinox spartan

Nůž victorinox spartan

The only genuine Swiss pocket knife Great prices and Large stock! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Victorinox Spartan od 3Kč - Heureka.


For everyday use out on trail the things I used the most where the main blade and the toothpick. Damage caused by normal wear and tear, misuse or abuse are not covered by this guarantee. Můj záložní nůž - nosím ho hlavně pro jeho další nástroje (otvíráky, vývrtka, výstružník, pinzeta), hlavní čepel na něm z. Stane se šikovným a nepostradatelným pomocníkem při pobytu v přírodě, zajisté ani nebude možné vyrazit bez něj. Včetně pouzder, doplňků a limitovaných edicí.


Full range available at Swiss Store. Funkce velký nůž , malý nůž , vývrtka, otvírák na konzervy s malým šroubovákem, otvírák na láhve se šroubovákem. Nejpoužívanější kapesní nůž pro turistiku a cestování. Vhodný pro turistiku a cestování.


Nůž victorinox spartan

Nejoblíbenější model švýcarského nože. Střenky rukojeti v maskáčové barvě. Skrývá v sobě celkem funkcí, vedle základního nožíku a ostatních vychytávek zde najdete i nůžky a pilníček pro úpravu nehtů, které dámy jistě ocení.


Nůž je vybaven těmito nástroji : - velký nůž - malý nůž - otvírák korkových zátek (vývrtka) - otvírák konzerv s malým šroubovákem - otvírák lahví s velkým šroubovákem - odizolovávač drátů - bodec – šídlo. Nůž má funkcí a disponuje praktickým ocelovým očkem, díky němuž ho můžete pověsit na klíče nebo šňůrku. Když uslyšíte slova Swiss Army Knife, je pravděpodobné, že si vzpomenete na legendární důstojnický nůž. A tato legenda pokračuje kapesním nožem Spartan.


To je kapesní nůž , který to všechno začal. Ten, který pomohl lidem po celém světě, aby svoji práci dokončili. A kamkoli vás zavedou vaše každodenní dobrodružství, je Spartan připraven k akci. Tento kapesní pomocník poskytuje uživateli množství šikovných nástrojů včetně dvou čepelí s hladkým ostřím. Jde o nejpoužívanější kapesní nůž velikosti mm pro turistiku a cestování.


Klasika od švýcarského výrobce. S jeho základními funkcemi umožňuje řezat, otevřít konzervu nebo vývrtkou víno. Praktická je i přítomnost pinzety a párátka. It got all the values incorporated and it is unbeatable.


It is an enormous fact that we are talking about the Spartan knife today 1years after the creation! Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Své majitele si získal svou příjemnou velikostí, množstvím funkcí a hlavně přívětivou cenou. Je skvělým pomocníkem a přitom se.


Functional yet elegant, the Spartan Wood Swiss Army Knife packs essential functions into its slimline profile, which is encased in scales of elegant, durable walnut wood. With the wood giving it a handcrafte tactile feel, each tool is unique, thanks to the material’s natural grain. But don’t think this is a knife that’s a soft touch. Získáte tak opravdu jedinečný dárek, který potěší nejednoho muže.


Skvělý jako dárek pro tatínka, manžela i dědečka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky