pondělí 23. dubna 2018

Sedatko lyra plus

WC sedátko vyrobené z Duroplastu odolává klasickému mechanickému poškození mnohem lépe, než běžná wc sedátka z polypropylenu. Výhodou zmíněného materiálu je barevná stálost. Sedátka doporučujeme ke klozetům ze stejné série.


Sedatko lyra plus

WC sedátka Jika pro závěsné klozety, kombinační a stojící klozety Jika. Vybraná sedátka jsou se systémem Softclose, který umožňuje pomalé sklápění sedátka. WC prkénko, záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI.


Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti. Nakupujte za skvělé ceny výrobky Jika! Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení.


Hledáte umyvadla, baterie umyvadlové, bezdotykové, vanové, sprchové, bidetové, podomítkové, termostatické, klozety, sprchové sety, rohové ventily, vany, vaničky, sprchové kouty, koupelnové doplňky a další? Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Rozteč upevnění 1cm.


Je vybavené automatickým sklápan. Nebaví vás sklápět po použití sedátko a poklop? Bojíte se o prstíky svých dětí při neopatrné manipulaci se sedátkem? Slowclose je důmyslný a bezpečný mechanismus zpomalující sklápění sedátka a poklopu.


Prostě o sedátko jemně zavadíte, a ono tiše a. Súprava na uchytenie WC 6x8mm HMSADAWC. Mimořádně kvalitní sedátko je vhodné k závěsným klozetům Jika LYRA PLUS. Hygienu podporuje antibakteriální úprava a systém Click - rychlá montáž a demontáž. Jeho další výhodou je univerzální způsob připojení odpadu a snadná.


WC sedadlo vyrobené z Duroplastu odoláva klasickému mechanickému poškodeniu oveľa lepšie, než bežné Wc sedadla z polypropylénu. Sedadlo je ľahké, ale pevné. Proste o dosku na sedenie jemne zavadíte a ona ticho a pomaličky dosadne na toaletu. Lyra Plus WC kombi, šikmý 22st. Navyše údržbu klozetu zjednodušuje tiež rýchla montáž a demontáž dosky na sedenie s poklopom vďaka systému Click.


Sedatko lyra plus

JIKA LYRA PLUS - Koupelnová série, která patří i po několika obměnách ke stálicím mezi kouplenami. Na termoplastová sedátko poskytujeme záruku roky. Na duroplastové dosky na sedenie poskytujeme. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Známky používání: ne Příslušenství na montáž kompletní Zboží je prověřené a jeho reálný stav i kompletnost je zachycená na fotografiích v popisu nabídky. Kupujete tedy zboží ve stavu, které vidíte na fotkách. Stále prináša praktické technické riešenia a usiluje o maximálny komfort.


Sedatko lyra plus

SLOWCLOSE Kontakt uživatele s každým klozetem zprostředkovává sedátko. Je tedy zřejmé, že právě jeho. Navíc údržbu klozetu zjednodušuje také rychlá montáž a demontáž sedátka s poklopem diky systému „Click“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky