čtvrtek 26. dubna 2018

Prosklená lednice alaska

Prosklená lednice využívána v restauraci. Osvětlená , obrovská výhoda u téhle lednice je že má zvlášť dvoje dvířka takže nemusíte zbytečně otvírat celou lednici obě dvířka jsou uzamykatelná na klíč. Ukončil jsem provoz v dalších mích inzerátech najdete ještě několik drobností které mě zbyly ceny m. Beko a Alaska viz foto. Chlazení dynamické - vnitřní ventilátor. Velká chladící schopnost - rychle vychladí celý prostor.


Prodám tuto plně funkční nápojovou prosklenou lednici. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Vnitřní osvětlení s vypínačem. Lednice prosklená Alaska - Lednice prosklená. Možná záměna dveří na opačné otevírání.


Prohlédněte si aktuální inzeráty prosklena lednice. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Prodám prosklenou lednici , dvoudveřovou na nápoje ( ALASKA ) Velmi dobrý šťáv Rozměry 72x59xVhodné do gastro zařízení typů :restauracích, bufetech,.


Polair DM 1SD Gastro prosklená chladící skříň ( posuvné dveře) - AKCE. Rozměr roštu uvnitř lednice je šíře a hluboký je cm. Velký mrazák v horní části.


Police z bezpečnostního skla, horní osvětlení. C - 10°Cventilátorhluk dBdrátěné poličkyvýška 1cmšířka cmhloubka cmautomatické odmrazování chladničkyMožnost dopravy, Praha. Eshop s výbavou pro Gastro provozy. Nabízíme nejlevnější a nejlepší ceny na trhu!


Chladící vitrína cukrářská čtyřstranně prosklená. Chladicí vitríny mohou částečně nahrazovat klasické lednice. Zpravidla jsou prosklené , a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat nebo jednohubky, chlebíčky a zákusky připravené pro vaši návštěvu. Ortopedické matrace uleví od bolestí zad a kloubů.


Zázračné anatomické zóny. Scan prosklená lednice SC 2H. FABlednice s mrazákem, umístěným nahoře, je platným členem ikonické řady lednic 50´s Retro Style. Je přesně tak velká, aby vás nejen nadchla svým decentně elegantním stylem, ale také dobře poslouž.


Lednička je jedním z prvních spotřebičů, které se pořizují do nové domácnosti a zároveň je také jedním z těch, které jsou neustále v provozu. A vzhledem k tomu, že předpokládáme u lednice dlouhodobou výdrž, neměl by se výběr toho ideálního typu podceňovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky