úterý 10. dubna 2018

Menalind olej

Profesionálny olej na pokožku v spreji vytvára ochranný film a chráni pokožku pred ďalším vysúšaním. Olejový telový sprej na každodennú starostlivosť o suchú a atopickú pokožku s pH neutrál. MENALIND je špeciálny rad prípravkov, vyvinutý na ošetrovanie j pokožky. Podporujú ochrannú funkciu kože, pokožka si uchováva elasticitu a vláčnosť.


Vhodný je tiež na starostlivosť o pokožku zaťažovanú. MENALIND Professional olej na ochranu pokožky v spreji (olejový sprej) vytvára ochranný film chrániaci pokožku pred ďalším vysúšaním. Sprej dodáva pokožke vlhkosť.


Dermatologicky testované na namáhanej pokožke. Použitie: po pretrepaní podajte asi zo vzdialenosti 20cm na suché partie pokožky celého tela. Hydratuje a vyživuje pokožku.


Avokádový olej obsahuje mnoho nenasycených mastných kyselin. Sojový olej je obsažen v sojovém bobu a je bohatý na kyselinu linolovou. Měsíčkový olej se získává luhováním okvětních lístků měsíčku lékařského. Ten intenzivně pečuje o suchá a popraskaná místa na pokožce. Kombinace těchto látek.


Obsahuje kreatin, panthenol a mandlový olej. Vyskúšať môžete čistiacu penu, ochranný krém, olej či mlieko. Zakúpiť sa dá ošetrujúci krém, mlieko, sprchovú emulziu, sprchový olej. Olejový sprej na pokožku chrání suchou pokožku před vnějšími vlivy.


Menalind olej

Přírodní účinné látky pantenolu a heřmánku podporují regeneraci pokožky a dodávají jí pružnost. Profesionální olej na pokožku ve spreji vytváří ochranný film a chrání pokožku před dalším vysoušením. Olejový tělový sprej na každodenní péči o suchou a atopickou pokožku s pH neutrál.


Intenzivně pečuje o suchá a popraskaná místa na pokožce. Zvyšuje elasticitu pokožky, regeneruje a hydratuje. Panthenol Jedním z problémů namáhané a zralé pokožky je získání a udržení vlhkosti.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. MoliCare Skin Ochranný olej.


Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku, drogerii a spoustu dalšího zboží pro zdraví a krásu. Ošetrujúci ochranný olej Vhodný na suchú a popraskanú pokožku. K č Cena s DPH 243. Tak se může opět sama chránit a uchovávat si elasticitu a vláčnost.


Speciálně vyvinuté mycí emulze šetrně vyčistí pokožku podrážděnou inkontinencí, obsahují léčivé složky, jako je panthenol či mandlový olej , které kůži hydratují a vyživí. Menalind ) na Slevolékárna. Kožní krémy vytvoří ochranný film, díky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky