pátek 27. dubna 2018

Stroj na vyrobu mini donuts

Prodám stroj na mini donutky Nejkvalitnější stroj pro výrobu mini donutků od značky Lil Orbits. Stroj je ve velmi pěkném stavu. Mohu dodat kontakt na dodavatele těst jak originálních tak od českého výrobce. Prodám zánovní (málo používaný) profesionální plněautomatický stroj na výrobu mini donuts (koblížků).


Vysoce kvalitní provedení v nerezové oceli.

Jednoduchá obsluha a čištění stroje. Mini donuts kobížky Lil orbits Belshaw. Dobrý den, sháním stroj na výrobu MINI koblížků. Děkuji za případné nabídky. Najkvalitnější stroj pro výrobu Mini Donutků od značky Lil Orbits.


Díky jednoduché a trvanlivé konstrukci si můžete připravit koblížky profesionální kvality zcela sami. Predám celonerezovy automaticky stroj na výrobu mini šišiek - donut iek je to prevedenie na 230V - ideálny na jarmoky trhy stánky s rýchlym občerstvením, stroj je plne funkčný vyčisteny po sezóne. Prodám plně funkční stroj na výrobu minidonut, se třemi vývody pro jejich výrobu.

Zakoupen v pořizovací ceně 120. Bohužel prodávám z důvodu časové vytíženosti. Kč, již není k jednání. Zabýváme se výrobou minikoblížků.


Dobrá investice do výhodného způsobu podnikání, velmi rychlá návratnost! Používanej měsíc,je jako novej. Nabízím na prodej plně automatický stroj na výrobu mini donut. Produkce koblížků je cca 600ks za hodinu.


Součastně se strojem je možnost si zakoupit i těsto. Naše výsledky vyhledávání se budeme postupně snažit zpřesnit. Budeme rádi, když nám svůj názor napíšeš na naši facebookovou stránku. Tento recept mam z jednej talianskej relacie o vareni a je fantasticky pre nas, ktori lubime donatky, ale nemame stroj na ich vyrobu. Ja sama som bola prekvapena jednoduchou pripravou, ale ohromnym vysledkom a hoci su smazene, nie su vobec mastne.


Zánovní stroj na výrobu mini donutu. Použit 5x na venkovní akci. Z časových důvodů mé kolegyně se již této akci nemohu věnovat.

V případě jakýchkoliv dotazu jsem vám k dispozici na tel. Zariadenie automaticky nadávkuje donutky do zohriateho oleja, preklopí donutky a upečené potom vyklopí na pripravený podnos. S overenou receptúrou a vypracovaným HCCP vo výbornom stave.


Professional Fully Automatic Mini Donut Machine. MINIkoblížky ss12MINI DONUTS lil orb stroj na výrobu MINIkoblížků ss 12od lil orbit originální, pěkný a málo použitý, vyrobí 12koblížků za hodinu. Nejlepší hodnocení - přístroj na výrobu smoothie v testech a recenzích - 91. Recenze: Ovládání probíhá pomocí tlačítka Pulse a je díky tomu snadné. Zařízení používejte pro jistotu až potom, co je správně připevněn zásobník na potraviny.


Smoothie s dobrou konzistencí. Je jednoduchý na obsluhu a údržbu. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Styly na výrobu viz foto. Plně funkční, včetně plastových forem (cca vrchovatych palet) a materiálu na výrobu Cena dohodou, překáží mi to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky