úterý 17. dubna 2018

Pečetidlo brno

V pozdějších dobách došlo k rozvoji pečetidel a pečetí. Začaly se jimi opatřovat důležité listiny a dokumenty, které potvrzovaly pravost a autenticitu textů. Firma Signa z Brna vyrábí a prodává razítka, vizitky a reklamní předměty.


Prohlédněte si naší nabídku pečetidel. Pokud byste chtěli vzor ozvláštnit, použijte prášek. Společnost Signa nabízí výrobu a prodej razítek, vizitek, potisk reklamních předmětů, laserování do dřeva, kovu atd. Pečetidlo do něj před otištěním otiskněte. Rádi pro vás zhotovíme pečetidlo v jakékoliv složitosti - od jednoduchých monogramů až po ty nejsložitější, rodové znaky či firemní loga.


Naše nejluxusnější pečetidla jsou ryta ručně do bronzu a pozlacena karátovým zlatem. Jejich hlavice (kameny) jsou snímatelné a dají se použít pro potřeby ražby do papíru. Nabízíme kompletní servis grafického a technického zpracování zakázek, jak sériových, tak individuálních.


V nabízených materiálech a technologiích zpracování se dá vždy najít řešení, které bude vyhovovat jak cenově, tak životností pro každou zakázku. Výtvarné potřeby Creative by Presta shop. FUSSING a TIFFANY, SCRAPBOOK. Vážení zákazníci, vítáme Vás v našem e-shopu Artikon.


Jsme rádi, že jste při nákupu výtvarných potřeb přišli právě k nám a budeme se snažit vyhovět všem Vašim požadavkům a přáním. Mosazné pečetidlo k označení firemních a úředních dokumentů, obálek, svatebních oznámení, vína, zásilek, certifikátů nebo při speciálních příležitostech. Malé pečetidlo na klíče – vyrobíme vám motiv na míru. PEČETNÍ SADY Sady s různými motivy a pečetní vosk (zlatý, stříbrný, černý a červený). Dárkové sady sestavíme ze zboží dle Vašeho.


Přijímáme i nové pacienty. Komplexní péče pro děti a dospělé v centru Brna. Všechna ošetření provádíme na jednom místě, s citlivým přístupem a za pomoci nejmoderněj. Vytvořili jsme pro Vás originálních designových osobních pečetidel pro vlastní, nebo firemní použití. Technologie CNC gravírování v kombinaci s ručním dorytím nejjemnějších detailů zkušenými rytci Vám zajistí neopakovatelný zážitek při otisku každé pečeti.


Dřevěné pečetidlo s plastovou kulatou matricí. Vhodné do výroby, průmyslu, potravinářství, škol – značení do čokolády, mýdla, pečiva, keramiky, moduritu, plastelíny, vlastních forem (zde děláme reliéf cca mm). Možné udělat i vyšší reliéf – podle dodané grafiky. Chcete balit dárky a dopisy jinak? Můžete si vybrat z již hotových motivů pečetního razítka, nebo si nechat vyrobit pečetní razítko dle své představy.


Pečetní razítko je řešení pro Vás. Razidlo, kterým se pečeti dodává její grafická podoba, se označuje jako pečetidlo nebo pečetní typář. Dle Karla Müllera je považováno za typář i kovové razítko, kdy rozdíl mezi ním a klasickým pečetidlem je ve způsobu provedení řežby typářové destičky a ve způsobu otiskování, přičemž funkce zůstává stejná. Někdy se tyto pečetidla se srdcem a květinami přiřazují zahradníkům, někdy se tvrdí, že se jedná speciálně o ženskou záležitost, v tomto pojetí ovšem dle mého názoru se jedná o osobní symbol majitele, tedy pečetidlo občanské.


V Brně-Zábrdovicích na Lazaretní, Region Brno morie Taky jsem původně chtěla pečetidlo. Prodám pečetidlo v pěkném stavu. Pokud se pečetidlo podaří určit, nález putuje do našeho muzea. Velmi Vás proto prosím, zda by jste se do toho pátrání nemohl pustit. Já takové znalosti nemám.


Detektorové nálezy pečetidel nejsou zas tak neobvyklé, nalézá se jich celkem dost a různých typů, ale téměř nikdy se nepodaří určit jejich majitele. Svatební dorty jsou ozdobou každé svatby ať už je připraví milovaná maminka, tetička nebo vybraný profesionál. Vyberte si správně svého favorita ze nejoblíbenějších typů svatebních dortů, nebo z fotogalerie svatebních dortů nad kterou se vám určitě budou sbíhat sliny stejně, jako se sbíhaly nám. Výroba a expedice razítek probíhá s mírným zpožděním, šijeme totiž roušky.


Děkujeme za Vaše objednávky, podporu a pochopení. Ptali jste se, zda můžete i jen přispět, když teď zrovna nic nepotřebujete. Ať jste čaroděj nebo mudla, u nás si zajisté vyberete!


Skvělá nabídka filmových replik - kouzelnické hůlky, hábity, viteály, ale též trička placky a další skvělé dárky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky