čtvrtek 30. června 2016

Žehlička philips azur

Nová napařovací žehlička Philips Azur je vybavena unikátní ionizační funkcí Deepsteam, která nabízí ty nejlepší výsledky u nepoddajných záhybů, např. Spolu s optimalizovanou hmotností a designem je tato žehlička navržena pro dokonalé výsledky. Naparovacia žehlička Philips Azur Performer Plus spája vysoký výkon a jednoduché používanie. Disponuje vstavanou nádobou na vodný kameň na efektívnejšie odstraňovanie vodného kameňa a dlhotrvajúci výkon pri naparovaní, automatickou kontrolou naparovania a žehliacou plochou T-ionicGlide. Chytrá napařovací žehlička Philips Azur Performer Plus naprosto změní váš pohled na žehlení.


Žehlička philips azur

Nabízí perfektní výkon, jednoduché použití a řadu dalších vychytávek od renomovaného výrobce Philips. Snadnější a dokonalejší žehlení vyžaduje nejlepší kombinaci klouzání a mohutný výstup páry. Inteligentná naparovacia žehlička Philips Azur Performer Plus úplne zmení váš pohľad na žehlenie. Ponúka perfektný výkon, jednoduché použitie a množstvo ďalších vychytávok od renomovaného výrobcu Philips.


Kombinace jednoduché funkce Quick Calc Release a naší nejlepší 5hvězdičkové žehlicí plochy T-ionicGlide a funkce Automatického bezpečnostního vypnutí zajišťuje dokonalé žehlení. Napařovací žehlička Philips Azur Performer nabízí výkon i snadné použití. Kromě základních funkcí jako je kropení, samočištění a vertikální napařování, je tento model vybavený i dalšími vychytávkami. Výkonné, inteligentní žehlení pro rychlejší dosažení skvělých výsledků. Díky technologii OptimalTEMP můžete žehlit vše od riflí až po hedvábí bez rizika spálení.


Žehlička philips azur

Jednoduše a rychle si poradí s velkou hromadu prádla a značně usnadní vaši práci. Vysoce kvalitní žehlící plocha zlepšuje pohyb po prádle, zvyšuje účinnost a snižuje tření. Její praktický tvar umožňuje snadné žehlení kolem knoflíků a švů.


Velmi snadno a efektivně si poradí se všemi záhyby. Veľmi ľahko a efektívne si poradí so všetkými záhyby. Menej dopĺňania vody s veľkou nádržkou na vodu s kapacitou 3ml. Jednoduché uchopenie pre pohodlnú manipuláciu pri žehlení. Get set for philips azur iron at Argos.


Same Day delivery days a week £3. The Philips steam iron Azur Performer Plus combines powerful performance with ease of use. The built-in calc container delivers effective calc removal for long-lasting steam performance, auto steam control and T-ionicGlide soleplate. This new Philips Azur steam iron comes with the unique Ionic Deepsteam function giving you the best on tough creases like cotton and linen. Together with its optimised weight and design this iron is designed for perfect.


More buying choices £61. Kompaktní a design této žehličky je velmi zdařilý. To je důvo proč se tento model žehličky stal mezi spotřebiteli tak populárním. Kromě kompaktního designu existuje i několik dalších. S parním rázem, který je navíc takto vysoký, si ulehčíte práci s žehlením pomačkaného prádla.


Žehlička philips azur

Dostane vás svým rychlým ohřevem a poskytne vám výborný výkon a skvělé výsledky žehlení. Se žehličkou Philips vyžehlete vše od džínsů po hedvábí, díky technologii OptimalTemp - dokonalá kombinace páry a teploty pro rychlejší odstranění záhybů. Máte na výběr z několika režimů páry. Zosilnená para až 2g dokáže preniknúť hlboko do tkanín.


Dlhotrvajúci výkon so skvelými výsledkami a jednoduché čistenie žehličky zabezpečuje systém Quick Calc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky