čtvrtek 30. června 2016

Poklop na studnu 120

Výroba je možná také v barevném nebo přírodním provedení. Na objednávku je možná výroba s větracím otvore. Poklopy na studny a jejich sedla. Zákrytu studny věnujte zvýšenou pozornost.


Většina z nás ví, že studny musí být opatřeny krytem.

Ovšem také mnoho z nás se domnívá, že riziko pádu našeho oblíbeného domácího mazlíčka do studny, je tím jediným důvodem proč studny zakrýváme. Masivní dřevěný rumpál vhodný na studnu či volně do prostoru. Součástí rumpálu je funkční poklop , květinový truhlík a okrasné dřevěné kolo. Pevná konstrukce ze silných dřevěných hranolů zajišťuje dokonalou stabilitu a dlouhou životnost.


Vyrábíme na zakázku - dodací lhůta max. Kompozitní poklopy pro náročné. Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900.

Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet. Hmotnost 100cm poklopu 1kg. Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a šachet.


Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově stálé a trvanlivé. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dopravu tovaru zabezpečujeme prostredníctvom vlastných áut alebo prostredníctvom zmluvných dopravných spoločností. O spôsobe dopravy budete včas informovaný aj spolu s termínom dodania.


R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. A samozřejmě stále oblíbenější kompozitní poklopy na šachty či kryty na studnu , na septiky, vodoměrné šachty.


Ty Vám žádný zloděj neukradne, protože nejdou zpeněžit ve sběrně surovin. Tyto poklopy jsou datapropustné, nehořlavé, vodotěsné, pachotěsné, mají atest na pitnou vodu.

Výška obvodové hrany: mm Tl. Zakázková výroba, záloha. Do nákresu je možné uvést přesné rozměry , které požadujete. Hranatý (ľahko udržiavateľný) poklop (s tesnením) je vďaka svojim vlastnostiam odolný aj voči agresívnemu prostrediu. Určený pre záklop revíznych šácht a nádrží.


Vyhotovený v protišmykovej úprave z kompozitného UV stabilného materiálu. Tento poklop na šachtu zaručuje dlhodobú životnosť bez nárokov na údržbu. Víko studny v rozměru - průměr 120cm, materiál smrkové dřevo, tl.


Prohlédněte si ceny a technické specifikace poklopů pro zakrytí studní, šachet či jímek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky