úterý 21. června 2016

Náhradní díly moulinex masterchef 5000

Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Moulinex - Katalog Moulinex.


Především zde najdete velký výběr náhradních dílů a příslušenství ke kuchyňským robotům Odacio, Ovatio, Masterchef , domácím pekárnám atd. Máme pro Vás náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Odacio 3. Nabízíme pracovní nádobu, nůž robota, emulgační disk, víko nádoby a další náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Odacio 3.

MOULINEX Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. Pro modely FP5151519. Podívejte se na novinky v kategorii Roboty. Kuchyňský robot moulinex , funkční motor i příslušenství, polámala se mísa a víko, metla zkřivená, ale pořád funguje, vše lze dokoupit jako nové příslušenství.


Prodávám v tomto stavu a nebo na náhradní díly. Jihlava nebo Luka nad Jihlavou - rychlo. Kužel citrusovače Kč vč. Náhradní díly chladničky Koše a.

Struhadlo H (hrubé plátky) Robot AAT5SOvatio i DFC. Praktické kuchyňské roboty do každé rodiny! Robot se širokým příslušenstvím včetně masomlýnku.


Víko nádoby robotu Masterchef. O NÁS OBCHODNÍ PODMÍNKY REKLAMACE KONTAKTY OPRAVY A SERVIS DOPRAVA. Registrace Přihlášen í. Nákupní košík kusů za Kč. Myčky Volně stojící myčky Vestavné myčky. Na objednání (obvykle cca 5-dní) Zboží dorazí obvykle v termínu cca 5-pracovních dní po obj.


Vážení zákazníci, naše prodejna je pro osobní odběr uzavřena. Přepravní služby vám i nadále doručí objednané zboží až k vám domů. Robot disponuje emulzním diskem, hranolkovačem, masomlýnkem a lisem na citrusy. Není pro něj problém hnětení ani strouhání.


Velmi ochotný personál, potřebovala jsem ověřit kompatibilitu náhradního dílu, přestože dělali inventuru a nemuseli mi ani vzít telefon, tak nejenže telefon vzali, ale poradili mi, vše ověřili, během chvilky napsali potvrzující e-mail, takže jsem zboží mohla objednat s klidem, že objednávám opravdu správný náhradní díl a druhý den jsem měla náhradní díl doma. Hnětací a šlehací metličky MOULINEX. Nástavec na plnění klobás k masomlýnku TEFAL, MOULINEX ,KRUPS.


Ostatní vestavné spotřebiče. Kuchyňské spotřebiče Domácí pekárny Mlýnky na maso Odšťavňovače Zmrzlinovače, výrobníky ledu více.

V bohatém příslušenství najdete kovový nůž na sekání, plastový hnětací nůž, otočné disky pro jemné a hrubé krájení, disk G pro strouhání brambor. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky