pátek 24. června 2016

Dezerty do mikrovlnky

Rychlé a jednoduché dezerty zvládnete v mikrovlnce. Napadlo by vás, že zde můžete připravit chutné dezerty , a to už za necelé dvě minuty? Neváhejte a ochutnejte oblíbený mugcake s ovocem, vyzkoušejte také jahodový muffin, v němž můžete ovoce libovolně obměňovat, a připravte si také originální medovník z mikrovlnky.


Mugcake s jogurtem a ovocem Potřebujete: lžic. Do hrnečku rozklepněte vajíčko, přisypte práškový cukr, přidejte kvalitní kakaový prášek.

Ten poznáte tak, že obsahuje – kakaového másla. Vše dobře promíchejte a malou metličkou důkladně našlehejte. Hrneček se směsí vložte do mikrovlnné trouby na – sekun dokud nebude koláč hotový.


Znáte to - ohlásí se vám návštěva na poslední chvíli a vy honem uklízíte, co se dá, nepořádek systematicky odkloníte do poslední zbývající volné místnosti a přemýšlíte, co hostům dáte zakousnout ke kávě? Nemusíte běžet do večerky pro sušenky, můžete připravit lahodné kulinářské skvosty za pár minut. Láďa Hruška zbledne závistí!


Do šlehačky si jemně vmíchejte drobné, nebo na kousky nakrájené ovoce.

Povrch slepených placiček můžete polít čokoládou. Vyzkoušejte i Vy naše jednoduché a rychlé dezerty z mikrovlnky. Mufíny z mikrovlnky hl. Maslo a med dáme roztopiť do mikrovlnky. Piškótové rezy v pudingu.


Je to dezert môjho detstva. Robievala nám ich babka. Osie hniezda s jablkovým džúsom. Pripravíme si kvások - zmiešame. Všechny suroviny smícháme dohromady, dáme do vyšší umělohmotné misky a vložíme na - minuty do mikrovlnné trouby na střední výkon.


Místo kakaa jsem zkusila dát do těsta i strouhané ořechy. Upečený moučník z mikrovlnky pak jen stačí vyklopit na talíř a posypat moučkovým cukrem. Mikrovlnná trouba je dnes součástí každé domácnosti.


Netradiční recepty na bábovku, moučník a nebo smažený sýr vás mile překvapí, stejně jako mnoho dalších receptů z mikrovlnky. Koláče z mikrovlnky do hrnčeka sú skvelé nielen pre nečakanú návštevu, ale aj pre tých, ktorí majú chuť na niečo sladké a nechcú kvôli tomu stráviť hodinu v kuchyni.

Takmer každý recept na koláč z mikrovlnky máte hotový do niekoľkých minút. TIP: Hrnček vždy naplňte len do polovice, pretože inak by ti cesto. Máme pro vás tipy na několik dobrůtek z mikrovlnky , které máme vyzkoušené. Můžeme proto zaručit, že chutnají opravdu delikátně! Jsou hotové do pár minut a vaše návštěva po vás rozhodně bude chtít recept!


Výživová poradkyně radí, jak zhubnout pomocí jídla! Zvlášť v mističce si připravíme jednu polévkovou lžíci polohrubé mouky, lžíci ovesných vloček nebo otrub, lžičku skořice, lžičku prášku do pečiva a špetku soli. K tomu přidáme 1-lžíce rozpuštěného másla tak, aby nám vznikla hustá posypka.


Tu přidáme na jahody a můžeme dát opět na minutku do mikrovlnky. Video: originálních dezertů z mikrovlnky , hotových do minut Pokud vás honí mlsná, ale ve vaší ledničce ani ve spíži nic sladkého nemáte, tady je řešení. Během minut si můžete pomocí mikrovlnky připravit jakýkoli z těchto dezertů. Irský kávový koláč z mikrovlnky.


Recept na výborný kávový moučník ke svačině nebo snídani. Bavlněné roušky do mikrovlnky nepatří! Jen trouba dá roušku do trouby. Ovocnou hmotu důkladně vmíchejte do směsi mouky s kypřicím práškem. Těsto nalijte do máslem vytřené kulaté formy, bez přikrytí ji vložte do mikrovlnné trouby nastavené na plný výkon asi na až minut, povrch moučníku musí být suchý.


Poté dortík nechte ve vypnuté mikrovlnce ještě asi minuty odležet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky