pondělí 13. června 2016

Oblaka žižkovská věž

Každá světová metropole má svou vyhlídkovou věž. Jedinečný panoramatický 360° výhled bude Vaši skvělou vzpomínkou na Prahu. Tato věž nabízí kromě vyhlídky i restauraci, bar, bistro a one room hotel. Vychutnejte si výjimečnou chuť jídla šéfkuchaře Tomáše Lachmana a atmosféru metrů na zemí, s nádherným výhledem na Prahu. Restaurace již několikrát oceněná Zlatým lvem.


Co ukrývá Žižkovská věž? Součástí je i café, které je určeno především pro ty, kteří mají chuť na malé občerstvení v podobě chutných sendvičů, lákavých zákusků, výborné kávy, čerstvých salátů a burgerů a mnoho dalšího. Bar s nadčasovým designovým nábytkem je ideálním. Darujte svým blízkým voucher do restaurace Oblaca (Žižkovská věž).


Václav Aulický, architekt televizního vysílače v Praze na Žižkově, popisuje, jak probíhala ve druhé polovině 80. Bezesporu hlavní dominanta Žižkova je se svými 2m nejvyšší stavbou metropole. Díky 360° vyhlídce budete mít Prahu z výšky m jako na dlani. The entire floor is located metres above ground and is intended for relaxation and mainly enjoying first-class dishes.


Nově zrekonstruovaná Žižkovská věž vás uvítá svými luxusními prostory i nádherným výhledem. Nejvyšší věž v ČR a nejvyšší stavba Prahy má co nabídnout všem romantickým duším. Vstup do 360° observatoře je umístěný takřka 1metrů nad zemí.


Tower Park Prague , Praha. It is an icon with title Back. Nice view, delicious foo nice and professional staff. A great place for extraordinary.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experi. Leží na rozhraní Žižkova a Vinohra v oblasti Mahlerových sadů a starého zpustlého židovského hřbitova. Je to nejvýše položená vyhlídková plošina v ČR.


V nabídce restaurace Oblaca v Žižkovské věži jsou mezinárodní pokrmy, ale také regionální kuchyně okořeněná kreativním dotykem moderní doby. K čerstvým pokrmům patří neodmyslitelně výběr těch nejlepších vín. Oblaca Žižkov Menu - podívej se na nabídku podniku Oblaca Praha na Zomatu pro rozvoz nebo jídlo s sebou.


Jídelní a nápojový lístek s cenami v podniku Oblaca. Oblaca restaurant , Praha (Prague, Czech Republic). Zajímavosti Tím, že byl vysílač stavěn na konci éry reálného socialismu, vysloužil si mezi veřejností přezdívky narážející na představitele strany a vlády: „Jakešův prst“ se vztahoval na generálního tajemníka ÚV KSČ Miloše Jakeše a Biľakova jehla“ zase na člena předsednictva FS ČSSR Vasila Biľaka, původem vyučeného krejčího. Prahy a právě v ní najdete naši restauraci. Díky umístění náš restaurant nabízí nádherný výhled na metropoli.


Nabízí ty nejlepší domácí produkty i sezónní jídla. Podrobné info o firmě Oblaca. Hodnocení od uživatelů, rychlé odkazy na recenze na dalších portálech. Kontakty, vlastnosti, rezervace stolu. Zavítaly jsme s kamarádkou na 5chodové degustační menu a nelitovaly jsme, přestože ceny nejsou zrovna lidové.


Get address of Oblaca - Prague, submit your review or ask any question about Oblaca, search nearby places on map. Doporucuji tuto restauraci a bar je příjemná a luxusní , moderní je tam skvělá obsluha a. Po další roky jsem žila s tím, že Žižkovská věž je prostě hrozná. Chodníkový program“ převzít od hlavního města.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky