pondělí 20. června 2016

Penzion pod slamníkem dolní morava

Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Objekt má dispozice pro příjemné firemní školení, teambuilding, vánoční večírek či soukromou oslavu. Outdoorové aktivity mohou probíhat v bezprostřední. Okolní příroda Vás přímo volá na turistiku, pěšky i na kole se můžete vybrat na vrcholy hor odku. Nabízí ubytování v až čtyřlůžkových pokojích, restauraci, velkou dětskou hernu a venkovní bazén.


K zapůjčení je dětská postýlka.

The accommodation offers ski-to-door access and a ski pass sales point, as well as a garden and a terrace. Zaručená najnižšia cena na trhu. Tripadvisor jako z 5. Latest starting price for this hotel). Nabídka piv: Plzeňský Prazdroj 12°.


Databáze ubytování obsahuje přímé kontakty na vlastníky ubytování v oblasti Rychlebské hory a Kralický Sněžník. Ubytování podle mapy - Rychlebské hory a Kralický Sněžník. Vybavení penzionu je přizpůsobené častým pobytům rodin s dětmi.


Dětem je vyčleněn celý jeden velký pokoj, který funguje jako herna přístupná kdykoli.

Bez prostředníka a bez provizí. Pěkně se o nás starali a ubytování výborné. Bydlení u lanovky pak poskytne maximální pohodlí jak při zimních sportech, tak při letních pěších a cykloturistických výletech na Králický Sněžník. Zima i léto na horách v masívu Králický.


Jaká vás zaujala nejvíce? Penzion nacházející se ve výšce 7m. Ponoř nohy do písku a objevuj svět. Zažij atmosféru skutečného divokého západu se stavbami, které jako by vypadly z westernového filmu.


Stavby můžeš prozkoumat přes síť, lezeckou stěnu, žebříkem nebo skluzavkou ven. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Vstupenky je možné zakoupit na pokladnách Marcelka nebo ve vstupním objektu Stezky v oblacích. Skupinové a školní ceny platí při koupi na jeden doklad. Zatím bez hodnocení Garantujeme kvalitu! Vyberte si z našich tipů dle lokality, ceny či doporučení. Penzión pod Slamníkem má ideálnu po.


Velká Morava Apartmán. There is a full kitchen with a dishwasher and an oven.

Featuring a spa bath, private bathrooms also come with a shower and a bath. Holba 11° Šerák, Holba 11° Šerák polotmavé Kč. Nabízí stylové ubytování pro osob, vířivku i zahradu s posezením.


Nejlepší rodinná dovolená s dětmi na horách. Poznejte nejlepší rodinný hotel v České republice. Prožijte u nás zaslouženou rodinnou dovolenou. Dolní Morava 10 Dolní Morava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky