pátek 10. června 2016

Inkontinenční podložka na matraci

Inkontinenční podložka na matraci

Inkontinenční podložky a ochrana matrací za skvělé ceny, od odborníků. Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu. S oblibou je kupují také pejskaři pro své miláčky.


Rozlišujeme podložky se záložkami a bez záložek. Díky jádru z viskoelastické. Nepropustná pratelná inkontinenční podložka do lůžka se savým froté povrchem a PVC nepropustnou vrstvou.


Spolehlivá ochrana proti vlhkosti, antialergenní, k dispozici v různých velikostech. Dolaďte si matraci k dokonalosti pomocí krycí podložky z IKEA. Vybírat můžete z široké nabídky rozměrů, materiálů i výplní. Měkká a praktická podložka zmírňuje zápach, zabraňuje prosakování a udržuje tak jedince v suchu.


Tena Bed ze stoprocentní buničiny zajišťuje vysoké pohodlí, je. Ochrana matrací OCHRANA MATRACÍ (PODLOŽKY, PROSTĚRADLA) V této kategorii naleznete výrobky, které slouží jako ochrana matrací. Jana Roubcová, inkontinenční pomůcky pro dospělé. Jak inkontinenční podložky vypadají.


Vrchní strana nepropustné podložky na matraci je ze savého materiálu, který je příjemný na dotek. Spodní vrstva je z nepromokavého materiálu, který bývá protiskluzový. Bambino Mio voděodolná podložka na matraci 70x90.


Podložka tak zůstane na svém místě. Znovupoužitelná podložka na matraci poskytne rodičům i dítěti pocit jistoty pro pohodlný a spokojený spánek. Matracový chránič - podložka na matraci proti inkontinenční ochranu a jsou Vysoce kvalitní a komfortní nepropustný chránič matrace. Všechny informace o produktu Chránič na matrace Stamed pratelná inkontinenční podložka 110x9 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Stamed pratelná inkontinenční podložka 110x90. Jejich používání je snadné, dají se rychle sundat a prát v pračce.


Prohlédněte si naši nabídku chráničů včetně jednoho voděodolného a takových, jež umí regulovat teplotu. Nepromokavá prostěradla, inkontinenční podložky, vložky Vážení zákazníci, s ohledem na vyhlášení nouzového stavu a potřebu minimalizace zdravotních rizik, není možné v tomto čase predikovat k jakým změnám dojde u jednotlivých dopravců a která výdejní místa zůstanou přístupná veřejnosti k převzetí zásilek. V případě potřeby pomoci s výběrem vhodných inkontinenčních pomůcek se neváhejte obrátit na náš zkušený tým specialistů. Viskoelastická podložka na matraci Meradiso z Lidlu: Akce Tento týden si v Lidlu můžete koupit v akci viskoelastickou podložku na matraci Meradiso.


Vhodné pro inkontinentní pacienty a dlouhodobě ležící pacienty – chrání matraci a zároveň zabezpečuje cirkulaci vzduchu. Pro matrace rozmerů x 2cm. Gumy v rozích zabezpečují prostěradlo proti posunu. Chrání matraci včetně delších boků matrace. Pro opakované použití - pratelný v teplotě do st.


Základním vybavením domácnosti při středním a těžkém úniku moči jsou kvalitní inkontinenční podložky, které ochrání povlečení a matraci. Absorpční jednorázové podložky MoliNea patří mezi špičku inkontinenčních pomůcek - jsou kvalitní a spolehlivé. Honzík - Kompenzační pomůcky - Kompenzační pomůcky.


Zabraňuje znečištění matrace, pomáhá udržovat hygienu. Proto vám v detailu každého výrobku ukážeme přepočet ceny na jednu položku v balení. Na co nesmíte při nákupu zapomenout.


Při výběru produktů si dejte pozor na velikost savé plochy u inkontinenční podložky, je to na výrobku vždy uvedeno. V některých případech, zvláště u celolůžkových podložek, je savá část.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky