úterý 21. června 2016

Army shop praha

Nabízíme širokou nabídku zboží army , outdoorového a taktického vybavení, street módy, oblečení a ochr. Army shop - eshop a pět kamenných prodejen. Naše pražská prodejna je z důvodu nařízení vlády uzavřena.


Kromě army vybavení u nás seženete také outdoor a zbraně a náboje do zbraní. Na prodejní ploše army shopu je vystavena jen menší část zboží.

Větší část je ve skladu, který sousedí s prodejnou, takže pokud něco nemáme, můžeme to do. Oblíbený army shop s kvalitním a prémiovým vybavením v centru Prahy. Objednávky na ehopu posíláme dál bez jakéhokoliv omezení. Po objednání obdržíte zboží do cca 2-dní (dle vytíženosti dopravce GLS). Kamenné prodejny jsou dle nařízení vlády uzavřeny, proto není osobní odběr.


ARMY SHOP nabízí výstroj a výzbroj AČR i cizích armád. V současnosti máme v Praze výdejní místo. Přinášíme vám tak možnost si v Praze zboží objednané v tomto internetovém obchodě osobně vyzvednout na dobře dostupné adrese.

Za odběr zaplatíte pouze 6- Kč, pokud si. Prodejna v Praze slouží jako výdejní místo, pokud si zvolíte při nákupu v našem e-shopu jako způsob převzetí zboží OSOBNÍ ODBĚR. Vzhledem k našemu osobnímu přístupu (e- shop i kamenná prodejna) jsme se stali jedním z nejoblíbenějších a nejdoporučovanějších army shopů v České republice. Kalhotové vojenské opasky.


Nabízené vojenské opasky na kalhoty mají hned dvě funkce. Ta první je čistě praktická, vaše kalhoty podrží na místě, tak aby vám nepadaly, ikdyž jsou zatížené. Beograda, čije je sedište u Sarajevskoj ulici broj 57. Army Shop privlači kupce svojom jedinstvenom ponudom kvalitetne i originalne vojne i outdoor odeće, obuće, opreme i raznovrsnih aksesoara. Náš army shop a airsoft shop nabízí kvalitní armádní výstroj a taktické vybavení.


Ty jsou vhodné pro každodenní nošení i během letních měsíců, ale také do větru nebo deště. Pohodlný střih, pevnost, odolnost – prostě určené skutečným vojákům, tohle oblečení musí něco vydržet už z principu. Zabýváme se prodejem vojenské výstroje, výzbroje a doplňků skoro všech armád.


Najdete u nás zboží pro lov, tremping, sport i dětské tábory. Pokud potřebujete koupit, prodat, nebo jen poradit navštivte naše skromné obchůdky, kde na Vás. V našem internetovém obchodě naleznete širokou nabídku army shop , outddor , camping vybavení dále pak zbraně, vzduchovky, plynovky, luky, kuše a jejich příslušenství. Dáváte před pohodlím u televize přednost dobrodružství, pořádnému výšlapu, kempingu a zajímavým zážitkům?


Zajímáte se o vojenství a armádní vybavení?

Sbíráte originální výstroj a doplňky nebo se vám jenom líbí army styl? Týdně aktualizujeme náš army shop a doplňujeme do nabídky nového zboží. Veškeré produkty vystavené v army shopu mají vlastní foto-přílohu, které by měly. Největší český army a military shop ! Internetový obchod MARINES- SHOP. COM je army shop v Praze s originálním vybavením US Army a USMC.


Kromě toho zde také naleznete bohatý sortiment značek Camelbak, Source Gerber, Rite in the Rain a další. Začínali jsme s jednou prodejnou v centru Brna, kterou jsme postupně doplnili o online army shop. Ten si rychle získal oblibu a noví zákazníci nás namotivovali rozšířit nabídku, která osloví nejen nadšence military, ale i turistiky, oudoorových sportů, rybaření, airsoftu a trampů, kteří chtějí zažít souznění s. Tvůj osobní airsoft shop.


Jsme tu pro tebe on-line nebo na pobočkách BRNO, PRAHA , OSTRAVA. Airsoftové zbraně značek DBOY, Tokyo Marui, SRC a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky