úterý 14. června 2016

Hřejivé polštářky na záda

Zahřeje a uvolní vaše bolavá záda ve velikosti XL. Balení po kusech v krabičce. Rozdíl je v místě, kam se aplikují – na rozdíl od ostatních ne na tělo, ale na tenkou vrstvu oblečení.


Na textiliích nezanechávají stopy po lepidle. Hřejivé polštářky NA ZÁDA XL (balení ks). Vhodné pro všechny, kdo mají citlivou kůži, kterou nechtějí dráždit lepidly.


Obklady jsou snadnou, tradiční a jednoduchou metodou k mírnění bolesti, zánětů a otoků. Studené obklady se používají na tupá zranění pohybového aparátu (podvrtnutí, pohmoždění), zejména bezprostředně po úraze, pomáhají při bolesti zubů nebo při bolestech hlavy. Magic Heat na záda nakupujte v sekci Doplňky. Další Camping značky Acron nakupujte výhodně na outdoor-shop.


Náplasti jsou určené pro jednorázové použití, polštářky je možné nahřívat a mrazit opakovaně. Nezapomeňte je vždy vložit do látkové pleny, či ručníku, ať vám teplo, či velký chlad nepodráždí pokožku v místě přiložení gelového. Hřejivý polštářek pomáhá uvolnit svalové napětí. Rovnací pásy na bolavá a kulatá záda , Dapeo.


Chceme Vás informovat že z důvodu covid-není možné přijímat u přepravců hotovost. Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit. Náš e-shop je v plném provozu, počítejte však prosím s možným prodloužením dodacích termínů.


Doporučujeme volit formu úhrady převodem pro umožnění bezkontaktního doručení zásilek. Kapesní polštářky se aktivují vzduchem, takže je můžete použít kdekoli a kdykoli. Ať už rádi sportujete, chodíte na hory nebo jsou vaše děti pořádné čiperky, může se stát, že si při svých oblíbených aktivitách či dovádění narazíte ruku nebo zvrtnete kotník. Nebo jste se špatně vyspali a bolí vás záda ? Pak vám určitě přijde vhod tento speciální sáček, který lze používat opakovaně.


Je to hřejivý obr pro obrovskou slast. Pokud si rádi prohříváte bolavá záda nebo studené nohy, Jumbo bude jistě vaše krevní skupina. Jumbo se osvědčil v odborné rehabilitační praxi. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Hřejívý polštářek na záda může být umístěn například pod halenkou nebo košilí na místě, kde chcete teplo.


Pro zajištění tepla na Vámi určeném místě je na hřejícím polštářku na záda lepící strana, díky které můžete přilepit hřející sáček na vámi určené místo. Polštářek vám pomůže uvolnit se. Lze ho i jen tak položit na kolena a vychutnat si krásný pocit pronikání tepla do Vašeho těla.


Pás je nastavitelný díky upevnění na suchý. Obsahuje hřejivé pecky, které zklidní dětské bříško. Po ohnutí kovových destiček začne krystalizovat solný roztok a polštářky vydávají po dobu asi jedné hodiny příjemné teplo až °CC. Nahřívací třešňové polštářky prohřejí a uvolní bolavá místa. Na těchto stránkách naleznete veškeré informace o distribuovaném zboží The HEAT company do České republiky.


Děkujeme za Vaši návštěvu a doufáme, že zde naleznete veškeré potřebné informace, které Vás k těmto produktům zajímají. V případě, že ne, prosím ozvěte se nám telefonicky, či na mail. Ve spoustě obchodech, ale také v lékárnách, se dají koupit hřejivé gelové polštářky nejrůznějších velikostí, barev a tvarů.


Tyto polštářky mohou hřát jednorázově i opakovaně pomocí plíškového aktivátoru. Jejich cena není nikterak zdrcující, pohybuje se řádově v desítkách. U nás naleznete skvělé produkty za bezkonkurenční ceny v prvotřídní kvalitou. U nás nalezete jak elektroniku tak sportovní věci a dokonce i vše do kuchyně pro nás není nic překážkou.


Především lidé přecitlivělí na teplo ho snášejí lépe. Pro tyto terapie se nabízí kvalitní rašelinové tepelné lahve, tepelné polštářky nebo polštářek z třešňových pecek. VULKAN-PACK je úspěšně aplikován k podpoře při svalové horečce, natažených svalech, akutním lumbagu, ztuhlosti šíje, bolestech krční.


Větší polštářky 50x18cm Maxík dlouhán jsou ideální na nahřívání za břicha, ale i jiných bolestivých míst na těle. Rovněž Vám budou dobrým společníkem v chladných dnech, když se potřebujete zahřát pod peřinou. Krční polštářky podkova uvítáte nejen při cestování, ale i při bolestech krční páteře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky