čtvrtek 9. června 2016

Třešňová marmeláda s rumem

Třešňová marmeláda je výborná s rumem nebo griotkou, dodají neobvyklou vůni a zajímavou příchuť. Třešně se před svařením mírně promixují, pak se svaří s cukrem a želírovacím přípravkem, většinou v podobě gelfixu. Angreštovou marmeládu s rumem používáme podle libosti. Je-li angrešt už zralý, přidáme jeden Želírfix 1. Třešnova marmelada s rumem recepty, které budete milovat. Fíková marmeláda s rumem recepty, které budete milovat.


Meruňkovou marmeládu s rumem roztíráme podle chuti na chléb nebo různé pečivo. Tento způsob vaření domácí meruňkové marmelády je bez jakýchkoliv umělých konzervačních prostředků, umělých zahušťovadel, gelfixů, želírovacích prostředků a éček. Tématické fráze: pomerančová marmeláda pomerančová marmeláda recept marmeláda z pomerančů marmelada dynova s grepem recept na pomerančovou marmeládu lidl marmeláda marmeláda z kůry pomela marmeláda z pomerančů citronu a grepu marmeláda grep pomerančová marmeláda s rebarborou grepy v receptu recept pomerančová. Tématické fráze: třešňová marmeláda s pektinem třešňová marmeláda třešňová marmeláda s matou třešňová marmeláda bez gelfixu třešňová marmeláda s rebarborou zdrava tresnova marmelada meruňková marmeláda s vanilkou třešňová marmeláda s citrusovým pektinem luxusní třešňová marmeláda sklenice na marmeládu. Do borůvkové šťávy přimícháme želírovací cukr v poměru ml: g. Citrony vymačkáme a přilijeme ke šťávě.


Borůvkovou šťávu s cukrem a celé plody pomalu přivedeme k varu a za stálého míchání povaříme pět. Přidáme cukr smíchaný s Gelfixem a přivedeme k varu. Omyté třešně vypeckujeme, a rozmixujeme (nejlépe ponorným mixérem).


Třešňová marmeláda s rumem

Tématické fráze: svestkova marmelada švestková marmeláda s ořechy třešňová marmeláda se skořicí švestková marmeláda top recept švestková marmeláda recept hruškovo švestková marmeláda recept na švestkovou marmeládu se skořicí švestkvá marmeláda švestková marmeláda z trouby recept na švestkovou marmeládu top. Tématické fráze: třešňová povidla v troubě třešňové recepty třešnová povidla pečená v troubě třešnová marmeláda třešňová povidla pečená třešňová marmeláda s rumem třešňová povidla bez cukru třesnova stava tresnova marmelada v troubě třešňová marmeláda pecena v troubě pečená třešňová povidla. Udělali jsme si s našimi kamarády výlet na venkov. Jak vidíte, třešinky nám padaly na větvích přímo k našim nohám, měli jsme štěstí, protože bylo nutno třešeň ořezat, a tím pádem jsme se nemuseli tolik namáhat lezením po stromu. Meruňková marmeláda s rumem Znovu nastala sezóna meruněk, a tak jsem už udělala první letošní meruňkovou marmeládu, kterou jsem obohatila rumem.


Vyzkoušejte osvědčený recept na chuťově výbornou marmeládu. Necháme asi 1-hodinu odležet. Poté lehce rozmixujeme, přidáme hořkou čokoládu na vaření a uvedeme do varu.


Zda marmeláda želíruje, poznáme, když si kápnete na talířek a marmeláda nesteče. Recept na třešňový kompot. Uchovejte si léto i na zimu! Vybírejte vyzkoušené recepty na Rajčatová marmeláda ochucená rumem , Ochucené pomeranče, Rum Tonic, Makovec s rumem , Ananas rum nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj. MARMELÁDY, DŽEMY, eshop.


Marmeláda by tak oficiálně měla být jen z citrusových plodů. Pokud zapomeneme na chvilku na Evropskou unii a vezmeme to podle našich babiček, tak by to mělo být tak, že marmeláda je hladká, vyrábí se ze šťávy nebo rozmixovaného ovoce a je hustá. Džem je naopak řidší, ale s většími kusy ovoce. Pečená hrušková marmeláda s rumem Hrušky oloupeme,vyjmeme jadřince ,či semínka a očištěné ,nakrájíme na kostičky do pekáčku. Vybírejte vyzkoušené recepty na Višňová marmeláda , Višňová marmeláda s kapkou rumu, Taštičky s višňovou marmeládou, Rychlé višňové řezy, Višňová marmeláda nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj.


Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete znalost Zásad ochrany soukromí Burda – Burda International CZ s. Vašimi údaji pracovat zejména k zasílání newsletteru, nabídek a novinek. Odhlásit se můžete kdykoliv. Třešně mají poměrně nízký obsah pektinů, aby marmeláda z nich zhoustla, musíme si pomoci želírovacím cukrem, případně přidáním ovoce, které má pektinů dostatek. Pokud se chystáte na třešňovou marmeládu a rádi byste se vyhnuli želírovacím prostředkům, přidejte červený nebo černý rybíz.


Pravý požitek pro každého, kdo miluje citrusové marmelády s kousky nahořklé kůry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky