úterý 14. června 2016

Autolednice

Get a great deal on your gas and electricity! Completely free to use and only takes a few minutes to ! Providing a better way to switch. Need to speak to one of our team?


Potřebná teplota chlazení. Předem promyslete, na co budete autochladničku využívat.

Chcete-li mít jen záruku, že vám v létě zůstane pití stále chladné a nezkazí se vám svačina pro děti, postačí vám pasivní chladicí boxy, jejichž chladicí schopnost se pohybuje do °C. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ve velkých vedrech je potřeba některým potravinám věnovat značnou péči tak, aby nedošlo k jejich zkažení. Vzhledem k tomu, že spousta z nás jede na dovolenou svým automobilem, případně váží dlouhé cesty do obchodních domů, je nutné využít služeb autochladniček. Porovnávali jsme termoelektrické, kompresorové, absorpční i pasivní.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat autochladničku. Termoelektrické autolednice jsme rozdělili do skupin autochladničky HOBBY, PROFI a Ostatní.

Do skupiny HOBBY jsme zařadili autochladničky pro zákazníky, kteří od chladničky očekávají více, než jen získat transportní box na potraviny. Zásadou našeho obchodu s autochladničkami je neklesat pod určitou hranici kvality. Prodejny DATART jsou kvůli aktuálnímu dění uzavřeny.


Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Mnozí z nás rádi cestujeme autem. Pravidelně jezdíme na dovolené do Chorvatska, Itálie nebo i jenom na Šumavu. Ať jedete nebo 8kilometrů, autochladnička se hodí vždycky. Praktické funkce lednic do auta.


Pasivní chladící box Dometic Cool Ice WCI 13. Společnost STK AUTO LEDNICE s. Autoškola a autodoprava Lednice na Moravě původně autoškola. Dnes s dalšími službami jako školení řidičů, dopravní výchova,taxi, minibus, autobus. Autolednice Waeco a Dometic. Autochladničky, autoledničky, autolednice , automrazničky, mobilní chladničky, varné.


Vylepšený motor ventilátoru s testovanou 5letou životností. Recenze Guzzanti GZ 24A Další oblíbenou chladničkou je Guzzanti GZ 24A, která potěší skutečně velmi nízkou cenou. Největší výběr cestovních ledniček do auta!


Pokud hledáte vestavnou chladničku do kamionu, kompresorovou lednici do auta, nebo jen přenosný chladící box, vše u nás najdete za nejnižší ceny.

Uchovávejte své jídlo a nápoje na cestách při správné teplotě. Při výběru se zaměřte hlavně na objem autolednice. Přenosný chladicí box, napájení 12V a 220V, vnitřní objem litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky