čtvrtek 13. září 2018

Zdravé pečení bez mouky

Zdravé pečení bez mouky

Super vypadající tvarohový dort bez cukru a mouky. Na vrch poklademe různé ovoce a chutný dezert je na světě. Celý recept najdeš ZDE. Zdravé tvarohové pečivo bez mouky. Recepty na hubnutí, pro lepší postavu i zdraví.


Zdravé pečení bez mouky

Naše zdravé recepty vaříme z čerstvých surovin, bez průmyslových polotovarů a chemie v jídle. Ochutnejte zdravé recepty a obohaťte jídelníček. Chutné a zdravé dezerty bez cukru, bez bílé mouky.


Nepečené, raw i pečené. Vyzkoušejte recepty na zdravé sladké pečení a vyrobte moučníky bez cukru. Pečeme bez cukru, pečeme zdravě. Pečení bez mouky recepty, které budete milovat. Zdravý makovec bez cukru a mouky můžete jíst bez jakýchkoli dalších přísa což je ideální na cesty, proto že se vám nerozpatlá někde v tašce nebo v batohu.


Zdravé pečení bez mouky

Pokud si ale chcete vyhrát a servírovat luxusnější provedení nadupané mákem a tvarohem, tak čtěte dál, kde se dozvíte další postup! Pečení z low carb ingrediencí je jiné než pečení z klasické mouky. Tvrdé věci namixovat nebo nasekat, pak přidat mouku a tekuté přísady. V pečení jsem po cukroví pokračovala vytvářením nekynutých obilninových placek z celozrnné mouky , které jsou rychlé a lze je použít místo pečiva obsahujícího kvasnice.


Oslabená slinivka má totiž stále větší problémy se zpracováním kynutého pečiva, proto jsem hledala vhodnou náhradu za rohlíky a chleba. Je výborná zejména na pečení chleba, ale i perníčků. Pohanka je známá především jako zásobárna rutinu, který posiluje cévy. Proto si ji dopřejte i jako prevenci křečových žil a hemoroidů. Snižuje obsah cholesterolu v krvi, zlepšuje její srážlivost, posiluje imunitu a prohřívá.


V mixéru vypracujte do hladkého řídkého těsta vejce, mozzarellu ( bez nálevu), psyllium a sůl. Perfektní náhrada namísto pečiva. To potěší jistě nejen celiaky, ale i všechny ty, kteří se snaží stravovat bez mouky a lepku z jiných důvodů.


Příprava tohoto ořechového koláče je extrémně jednoduchá, stačí, když ořechy rozmixujete nebo pomelete na jemnou moučku, smícháte je s vyšlehanými bílky, žloutky a medem, upečete a zdravý koláč je na stole. A tady je výsledek - perfektní recept na zdravé domácí skořicové cereálie bez lepku a mouky , připravené z mandlí, lněných semínek, skořice, kokosového oleje a medu. Dokonalé brownies bez cukru. Pokud milujete čokoládu, pak si rozhodně pochutnáte na fantastickém čokoládovém dortíku.


Zdravé pečení bez mouky

Místo cukru do něj jako sladidlo použijete opět oblíbené a zdravé banány. Tímto receptem určitě potěšíme i všechny, kteří se snaží péct dezerty bez cukru i bez mouky. Použijte alternativní suroviny. Co takhle jednou prožít Vánoce bez výčitek a dopřát si cukroví dle libosti a především bez nežádoucích kil navíc. Nebudeme vám radit, abyste se letošní rok cukroví vyhnuli, protože vánoční cukroví k těmto svátků patří.


Mám je strašně ráda nejen pro svou chuť, ale i pro své blahodárné účinky. Mám ráda klasickou metýnku s tvarohem a borůvkami, ale stejně nejradši mám právě tu tvarohovou náplň a borůvky, těsto moc nemusím. Proto jsem se rozhodla, že upeču buchtu přesně tak, jak mě nejvíc chutná - bez těsta a se spoustou náplně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky