pátek 28. září 2018

Kuličkový plnovýsuv

Kuličkový plnovýsuv

Kuličkový plnovýsuv boční. Umožňuje úplné vysunutí zásuvky. V sadě jsou dva kusy na jednu zásuvku. Cena je tedy za jeden pár na jednu zásuvku. Tloušťka výsuvu 17mm.


Silent System - tlumič integrovaný do výsuvu zajistí měkké a tiché d. Omlouváme se, ale zboží je dočasně u dodavatele nedostupné. Hodnocení produktu:. Dynamická nosnost pro délku 350mm je 25kg. Ocelový kuličkový plnovýsuv PUSH PERFECT 5mm s kuličkovými ložisky pro uchycení zásuvek bez úchytek.


Výsuv o délce 5mm, nosnost kg. Pomocí montážní páčky lze výsuv rozdělit a zásuvku jednoduše vyjmout z korpusu. Plnovýsuv pro boční montáž pomocí vrutů. Velkoobchod zámků, kování, poštovních schránek a dalšího materiálu pro stavební a nábytkářský průmysl a železářství.


Kuličkový plnovýsuv

Nabízíme kompletní a ucelený sortiment především pro výrobce nábytku, stavební firmy, architekty, realizátory interiérů a velkoobchody železářstvím. Kolík nábytkový 8xmm bal. Pokročilejší a nejčastěji používaný druh výsuvu.


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. LEVEL SLIDE kuličkový plnovýsuv s tlumením (různé délky) NOVÉ. LAMINO - Stolařské potřeby.


Level plnovýsuv s tlumením obsah balení: levá a. Tento výsuv má lechký a tichý chod a velmi dobrou stranovou s. Kč bez DPH 8Kč s DPH. Naše cena 23Kč (EUR) skladem. Máme v nabídce kuličkové výsuvy s bočním uchycením, kuličkový výsuvy s dotahem, kuličkové výsuvy pusch ( bez uchytkové provedení). Teleskopický přesný plnovýsuv.


Montážní šířka 1mm, nosnost kg. Přesný plnovýsuv se zarážkou a pojistkou proti nechtěnému. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj. Změna prodejní doby Vážení zákazníci.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pojezd klávesnicový kuličkový Zásuvkové pojezdy. STRONG plnovýsuv kuličkový s podpěrou a bez dotlumení kg. Koupit Chcete dostávat nejnovější nabídky z našeho e-shopu ? Jednoduše se přihlašte k odběru a nepropásněte již žádnou akční nabídku! Nedílnou součástí nábytkového kování jsou výsuvy, které slouží k otevírání a zavírání nábytkových zásuvek.


V našem e-shopu vám nabízíme mnoho typů kvalitních výsuvů a dobře si u nás vyberou profesionální výrobci nábytku i zruční domácí kutilové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky