čtvrtek 13. září 2018

Pir izolační desky

Desky z polyuretanové pěny, oboustranně Alu fólie. Použití: podlahy, chladírny a mrazírny, stropní podhledy. A to je předurčuje pro použití u budov s maximálními požadavky na tepelně izolační parametry obvodových, střešních a podhlahových konstrukcí, jako jsou pasivní a. To znamená, že naše tenčí desky dosahují vyšší izolační hodnoty než jiné izolační materiály (např.


EPS, XPS a minerální vlna). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Desky Therma představují tepelný izolant s perfektními parametry. Desky TOPDEK 0se používají k vytvoření tepelněizolační vrstvy ve skladbách šikmých střech.


Vlastnosti desek TOPDEK 0se nejlépe uplatní v systému TOPD. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. PIR pěny, DEKPIR TOP 022.

Pro způsob izolace zdí s obvodovým pláštěm, který je vhodný pro novostavby ale také pro rekonstrukce kde je potřeba rovinatost a vzhled obvodových zdí. Ozub mají po celém obvodu desky. PUR panely - unikátní izolační desky s téměř dvakrát vyšší izolační schopnosti než běžné izolace z polystyrenu nebo minerální vlny.


To je předurčuje pro použití u budov s maximálními požadavky na tepelně izolační parametry obvodových, střešních a. PUR panely – unikátní izolační desky s téměř dvakrát vyšší izolační schopnosti než běžné izolace z polystyrenu nebo minerální vlny. Skladová dostupnost dle pobočky. Tepelně izolační vlastnosti jsou téměř srovnatelné. PUR desky mají λD≤0vs desky z Fenolické pěny λD≤0pro tloušťky pod 50mm a nad 120mm. Polyuretanová pěna je makromolekulární materiál převážně na organické bázi.


Vzniká vzájemnou exotermní reakcí polyadicí diphenyldiisocyanátu a směsí vícesytných polyéter a polyester alkoholů, aktivátorů, katalyzátorů, stabilizátorů, retardérů hoření, vody a pomocných nadouvadel. Vyrobeno ze surovin, které neobsahují retardéry hoření HBCD. Jsou odolné vůči vodě a téměř všem stavebním chemikáliím, nabízejí vynikající ochranu proti tepelným a energetickým. Jsou používány zejména pro izolaci podlah či stropních podhledů. Izolační desky PERIMETER.


K Poznámka: Pro jiné tloušťky si vyžádejte zvláštní nabídku.

Desky jsou vyráběny v různých variantách s povrchovou úpravou se skelnou rohoží, asfaltovaným papírem nebo kovovou fólií. K dosažení optimálních řešení rozdílných stavebních konstrukcí plochých střech, jsou nutné různé tepelně- izolační desky. Pro průmyslové lehké střechy jsou například vhodné velkoformátové a pokud možné lehké desky , naproti tomu na menších plochách jsou vhodnější menší formáty a třeba i jiné povrchy. Při nákupu získáte věrnostní body, které můžete uplatnit při dalším nákupu.


Chtěl bych si z těchto desek a dřevěných rámů vyrobit boxy odolné povětrnosti, hmyzu, ptákům a hlodavcům. Předem děkuji za všechny rady. Pro ploché střechy naše společnost vyvinula dokonalé řešení v podobě izolačních desek na bázi PIR. Tyto izolační desky mají velice dobré protipožární vlastnosti potvrezné atestací FM Global. Deska Puren FAL je určena pro stavební tepelné izolace podlah s betonovou nebo anhydritovou roznášecí deskou.


Roznášecí desku mohou tvořit velkoformátové desky např. Vhodná izolace pod podlahové topení. Deska je opatřena oboustranně hliníkovou fólií tl. Po obovdu je ozub nebo tupý spoj. Difůzně otevřená prodyšná fasáda.


Nejlepší cena pouze u nás. Sendvičové izolační panely. Vsaďte na tu správnou izolaci! PUREN produkty dosáhnete precizního zateplení.


Mají výborné izolační vlastnosti, neplesniví, nehoří a jsou téměř nenasákavé a šetrné k životnímu prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky