úterý 18. září 2018

Vstřikovací čerpadlo 1 9 tdi

Pokud se nedovoláte zavolám zpátky hned jak to bude možné ! D - Něco jsem asi podělal! Všechny produkty kategorie příprava směsi a přeplňování jsou umístěny mezi nádrží a motorem. Jejich funkce spočívá v zajištění správného poměru vzduchu a paliva, který se dostane do motoru.


Jedná se především o čerpadla paliva a karburátory.

Anglie: motor ASV, pěti rychlostní převodovka pětikvalt EGS, řídící jednotka, komfortní jednotka, silentbloky motoru, turbo, alternátor, vstřikovací čerpadlo ,vstřiky, klimakompre. KODA octavia KOMBI 1. Opravujeme pouze vstřikovací čerpadla, opatřena jednokonektorovou řídící jednotkou typu PSGnebo. VAGu hodnotu v skupine motor,namerane hodnoty a tam niekde je vstrekovane mnozstvo paliva.


Pokud chcete konkrétní čísla, tak jako příklad uvedeme motor VW 1. Oba se montovaly do třetí generace golfu, avšak starší motor se vyznačoval vstřikovacím tlakem 1až 1barů, zatímco novější, s přímým vstřikováním, vykazoval vstřikovací tlak 1až 200. Prodám vstřikovací čerpadlo na vozidlo Škoda Octavia I, motor 1.

Doprava ZDARMA a doručení již následující pracovní den. Tdi BXE BXF BKC BJB BRU Kompletní Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených.


TDI 74kW (AVB, ATD), Škoda Fabia, Škoda Octavia, Škoda Superb Všechny naše služby fungují normálně, zásilky odesíláme a jsme pro Vás k dispozici na e-mailu, telefonu i osobně na prodejně. Vstřik - vstřikovací tryska 1. TDI 81KW Bosch , vstřikovací jednotka pro vozidla s motory 1. Nabízím vstřikovací čerpadlo Škoda Octavia 1. TDI 81kW (AHF), celkem použité 1ks, Škoda Octavia Všechny naše služby fungují normálně, zásilky odesíláme a jsme pro Vás k dispozici na e-mailu, telefonu i osobně na prodejně. Repasované vstřikovací čerpadlo Bosch pro Škoda Octavia TDi KW :,81.


V katalogu nemáme podrobnější informace o vstrikovaci tryska 1. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Makotřasy 1 (min. od letiště Václava Havla Praha) Nebo po dohodě přivezu v Praze,a okolí,. Vstrekovacie čerpadlo 9TDi za 1€ - Žilinský kraj, , Predám vstrek.


Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho vydrží vstřikovací čerpadlo a turbo u těchto motorů? Ahoj, chtěl bych poprosit o radu mam Octavii 1.

TDI 81kw dnes ráno jsem přišel k vozu nastartoval a rozsvítila se mi kontrolka na vodu tu sem dolil samozřejmostí je ze než sem vodu dolil auto sem chcipnul. Můžete si být jisti, že naše repasované palivové čerpadlo Bosch bude pracovat efektivně a úsporně. Specialista pro prodej autodílů s možností osobního odběru objednaných dílů v Havířově.


Tím snáze pronikne vůlemi ve výtlačné části čerpadla, než když je hustší. Je to jako s řídkým olejem, který motor také snáze spotřebovává. Nové čerpadlo vyjde na desítky tisíc korun, repasované tak na sedmnáct.


Druhá generace motoru 1. TDI prodělala z technického hlediska zásadní změnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky