čtvrtek 20. září 2018

Komody z masivu

Stačí si jen vybrat tu pravou komodu pro váš domov. Ať máme na mysli levné komody či luxusní komody z masivu dubu, buku či jasanu, obě skupiny nyní tvoří nedílnou součást našich interiérů. Dodají vašemu interiéru skvělý nádech a osobitý styl.


U nás si určitě vyberete! Drevené komody z masívu do spálne, predsiene, alebo obývačky. Vysoké, stredne vysoké aj nízke komody z masívu s dvierkami, policami, zásuvkami, alebo s košíkmi vyhotovené z dubového dreva.

Hodia sa ako komody do spálne, obývačky, chodby i ako praktické komody do kuchyne. Dřevěná komoda je nábytek, který vás rozhodně neomrzí. Díky své stabilitě, vůni a pevnosti může komodu z masivního dřeva používat i několik generací. Na najdete firem v kategorii Prodej nábytku z masivu v Šumperku a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Kuchyně Komárek Jana Komárková s. HEVOS - kuchyně interiery, HEVOS - kuchyně interiery,. Díky tomuto provedení si nábytek zachovává masivní přírodní vzhle svou vysokou kvalitu a je znatelně cenově dostupnější než celomasivní nábytek vyrobený z těchto tvrdých dřev. Naše komody z masívu sú nielen priestranné a získate vďaka nim veľa úložného priestoru, ale sú tiež kvalitné a dlho vám vydržia.

Navyše sú inšpirované rokmi prevereným dizajnom, takže sa stanú ozdobou vašej domácnosti. Masívne komody využijete napríklad ako príborník, alebo bielizník do vašej spálne, skrinku z masívu môžete použiť aj ako komodu pod TV. Na stránkách naší prodejny nábytku naleznete rozsáhlý sortiment z masivního pravého dřeva, ratanu a jiných vysoce kvalitních přírodních materiálů.


Kvalitní komody z masivu , ložnicový nábytek. Nábytek je prvotřídně vyroben jen. Snadno tak jejich umístění přizpůsobíte představám i možnostem a zároveň získáte požadované množství polic i šuplíků. Velký výběr dřeva, povrchové úpravy, úchytek, výsuvného kování i velikosti.


Proč zvolit komodu z masivu v dnešní době plastů a dalších moderních materiálů? Kouzlo a vůni pravého dřeva totiž žádný z nich nenahradí. Masivní komody nabízejí také velmi vysokou odolnost a obrovskou životnost. V každém interiéru budou vždy. Precízne spracovanie, originálny dizajn.


Vysoká kvalita, dlhá životnosť a pôsobivý dizajn to sú hlavné charakteristiky našich komôd z dreva. Naše komody z masivu jsou nejen prostorné a získáte díky nim hodně úložného prostoru, ale jsou také kvalitní a dlouho vám vydrží. Navíc jsou inspirované lety prověřeným designem, takže se stanou ozdobou vaší domácnosti. Specializujeme se na nábytek z masivu. Doručení nábytku přímo na vaši adresu.


Je pravda, že komoda z pravého dřeva je.

Vybavte si domácnost poctivým nábytkem ze surového dřeva. Lze je koupit samostatně, či jako součást ložnicových, dětských nebo obývacích sestav. Vyberte si komody z masivu v provedení borovice, smrk, dub, buk. Díky kvalitnímu dřevu a ošetření je zaručena dlouhodobá odolnost a krásný vzhled. Prohlédněte si velmi populární komody z borovice.


Komoda z masivu nikdy nevyjde z módy a stane se nedílnou součástí Vašeho domova. Vybírejte mezi mnoha komodami z masivu – peřiňáky, truhlami a velkými, kombinovanými typy, které nabízí mnoho úložných prostorů. V naší nabídce jsou také rustikální komody kombinované s jinou barvou (modrá, pomeranč, zelená apod). Najkrajšie komody z masívu nájdete iba u nás.


Vyberáme pre Vás koloniálne, industriálne, moderné, loft či vintage komody. Ak hľadáte niečo špeciálne a nadčasové pre váš interiér u nás to nájdete. Sami si môžete vybrať, ktorý z nich sa vám bude do vášho domova najlepšie hodiť. Naša ponuka poteší najmä milovníkov rustikálneho štýlu, ale na svoje si prídu aj ostatní.


Vysoká komoda z masivu na nožičkách, Janosik Janosik typ 46. Vysoká masivní komoda s velkým využitím do ložnice, pracovny, obývacího pokoje či předsíně. Komoda je na nožičkách vyrobena z dubového masivu.


Komody z nášho obchodu sa hodia do akejkoľvek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky