pátek 14. září 2018

Prodám pračku praha

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Pračky v obci Praha. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Osobní odběr Praha Křeslice. Najdete zde velký výběr LCD televizorů, DVD přehrávačů, domácí kina, digitální fotoaparáty a zrcadlovky, kompletní foto.


Náplň prádla kg, Cena 450.

Prodám automatickou pračku Ardo A600. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti p. Stáří let, v pěkném stavu. Návody a hadice k tomu. Automatickou pračku Gorenie PS 6NWB.


Umí prát také pouze na levnější noční proud.

Nejvíce inzerce z měst. Praha Brno Ostrava Plzeň Olomouc Liberec Hrad. Bazar a inzerce pračky. Pračka má velká dvířka pro snadné. Je vysoká 90cm, šířka 40cm, hlubka 60cm.


Upřednostňuji osobní odběr. Ideální do menších koupelen, objem prádla ale zvládne veliký (vešlo se nám do ní víc prádla než do klasické velké s předním plněním). Možnost několika programů, perfektně ždímá, prádlo z ní vytahuji skoro suché. Objednat lze i po telefonu. Doprava možná Praha a blízké okolí paušálně 50-.


Více na stránkách bazarlety nebo v kamenné prodejně. Pracovní část - buben je hliníkový, uvnitř čistý z venku zaprášený. Podstavec je kovový, místy lehká koroze.


U kliky je aretační šroub pro zastavení pohybu bubnu při manipulaci s prádlem - možno zastavit v jakékoli poloze. Bajonetový uzávěr se nasadí na tři kovové.

Kategorie Koupelny - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vyberte si nejlepší možnost zakoupení levné pračky, a to na našem bazaru praček. Inzerujte nejen automatické pračky, ale také náhradní díly, nebo další prací potřeby. Dřevěnou historickou pračku na ruční pohon vrtilku. Krásný, plně funkční litinový pákový pohon.


Kastle z ořechového dřeva. Dva kusy roz-skládacích kovových postelí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky