pátek 14. září 2018

Mikrovlnka za odvoz brno

Kategorie Mikrovlnné trouby - bazar. Vybírejte z 5inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Plně funkční, jednou za čas je potřeba odmrazit. Dosud jsme v pohodě využívali s partnerkou, ale pořídili jsme si novou. Předání Praha - Lužiny.


Mikrovlnka je bez problémů funkční, jen utrpěla úraz při stěhování. Nové inzeráty v kategorii (Elektro) kabely. Přehrávač DV nebo starý noutbuk. Prosím nemáte někdo za odvoz starý DVD přehrávač, nebo starý a zbytečný noutbuk. Prosím pište mi rovnou kam a kdy si mohu přijet, pokud se najde dárce mimo Brno , poštovné respektuji.


Sháním ledničku za odvoz. Pro starší seniorku shanim ledničku za odvoz. Bydlí v domu s pečovatelskou službo kde pomaham. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Volba zkrácení programů, ukazatel zvolené teploty, ukazatel času do konce praní. Není nutný vlastní odvoz , mohu zařídit za příplatek. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Televize bazar: za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jedná se o kvalitní zeminu (jíl) z výkopu ZD domu.


Jíl je čistý, bez kamenů a jakýchkoli jiných příměsí. Po dohodě je možné zajistit nakládku. Jíl je vhodný k dorovnání nerovností na pozemku nebo je i vhodný ke stavbě přírodních zahradních jezírek bez fólií - jako u. Barón, 2-ročný stafordširský teriér, ktorý by bulíkovú auru mohol predávať na kilá.


V koterci rád intenzívne býva. D Potom ešte rád intenzívne papá, intenzívne sa venčí, intenzívne sa teší a intenzívne žije = jednoducho bulík, ako má byť, takže žiadny Barón hnida! Daruji za odvoz starsi televizi s uhloprickou 27palcu(70cm) s vyskou 58cm, sirkou 77cm a hloubkou cm. Zlobi skart ale kdyz se.


Prodám žárovky malé do mikrovlnky, ledničky 7W, 15W, 20W mikrovlnka , lednička cena za kus INFO: - plně funkční, nepoškozené, prodám (bazar) - upřednostňuji osobnímu převzetí - přes den i večer Praha - Hostivař (u Jižního města) - mohu levně zaslat na vaši nejbližší pobočku zasilkovna. Kdo daruje ledničku za odvoz. Dobrý den sháním malou ledničku s mrazakem ,děkuji moc za nabídky budu moc ráda.


Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky