středa 26. září 2018

Zavařování leča v horkovzdušné troubě

Zavařování leča v horkovzdušné troubě

Zavařování (sterilace) v horkovzdušné troubě. Například můžeme použít skleničky od “Kunovjanky” – na. Jak zavařovat v horkovzdušné troubě lečo recepty, které budete milovat.


Zavařování leča v horkovzdušné troubě

Ne každý ví, že zavařování ovocei zeleniny je možné také v troubě – elektrické, plynové či horkovzdušné. Pokud si ale správný postup pečlivě nastudujete, informujete se o hlavních nevýhodách zavařování v troubě a budete experimentovat, úspěchy se brzy dostaví. Lečo je velmi rychlý pokrm, který nejenom zasytí, ale také chutná! Využijte možnosti zavařování leča a uchovejte si tento oběd do zásoby.


Ušetří vám docela dost času. Má ale svá pravidla: Ovoce i zeleninu bez problémů zavaříte v elektrické, plynové i horkovzdušné troubě. Postarejte se o pečlivou sterilizaci sklenic. Ideální je vsadit na sklenice se šroubovacími víčky, anebo sklenice. Výhody zavařování v horkovzdušné troubě.


Předností zavařování v troubě je kromě časové úspory také absence velkého množství vody. V troubě je dostatek místa, takže můžete zavařit velké množství sklenic. V troubě můžeme zavařovat jen se sklenicemi s víčky na závit! Postup zavařování v klasické elektrické nebo plynové troubě se od horkovzdušné liší jen v nastavení teploty a doby sterilizace. Elektrickou troubu předehřejte na 180°C, horkovzdušnou na 250°C.


JAK ZAVAŘOVAT V HORKOVZDUŠNÉ TROUBĚ. Já už jinak ani nezavařuji. POZOR: TENHLE ZPŮSOB ZAVAŘOVÁNÍ DOPOPRUČUJI PRO SKLENICE S VÍČKY NA ZÁVIT! Sklenice důkladně uzavřeme čistými a vysušenými víčky. S TĚMI DRUHÝMI NEMÁM ZKUŠENOSTI, ALE MĚLO BY TO JÍT TAKÉ.


Zavařování leča v horkovzdušné troubě

Na dno plechu dáme starou. Troubu nastavíme na 250°C. Teď už se podíváme na konkrétní doporučení. Začneme horkovzdušnou troubou. Zde jsou doporučovány nejvyšší teploty, proto je vhodné použit silnější vrstvu vlhkých novin, která ochrání zejména víčka před deformací.


Tématické fráze: zavařování meruněk v troubě švestkový kompot v troubě zavaření v troubě jak zavařit broskve v troubě kompot z blum horkovzdušná trouba recepty blumy kompot horkovzdušná trouba zavarovani broskvi v troube zavařování blum jak zavařit blumy zavařování meruněk v horkovzdušné troubě horkovzdušny hrnec. Narozeninový dort kniha s labradorem. Tabulky pro pečení osahují následující způsoby pečení. Vyberte si způsob podle vybavenosti Vašeho spotřebiče. Na plech se nalijí přibližně centimetry vody a vloží se do trouby předehřáté na 1°Celsia.


Nabízím vám postup na zavařování , u něhož se obejdete bez zavařovacího hrnce a teploměru. Zavařte si letošní úrodu v horkovzdušné troubě. Poradím vám, jak na to. Pokud budete zavařovat takto okurky, tak se nelekejte, že po vytažení z trouby b. Horkovzdušnou troubu nastavte na 2°C a plech se sklenicemi vložte ve spodní části na rošt.


Menší sklenice zavařujte až minut a větší sklenice až minut. V horkovzdušné troubě probíhá zavařování sklenic mnohem rychleji než v ostatních typech. Je proto nutné sklenice pečlivě sledovat, aby nedošlo k jejich prasknutí. Krom nastavení teploty a doby zavařování se postup v plynové či elektrické troubě nijak od horkovzdušné trouby neliší. I v tomhle postupu zavařování , je nejlepší vždy vyzkoušet.


Zavařování leča v horkovzdušné troubě

To je schopno přinést opravdu zajímavou metodu zavaření prakticky čehokoli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky