pondělí 24. září 2018

Varná deska bora

Varná deska bora

Efektivní, inovativní a stylové odsavače BORA nesmí chybět v žádné kuchyni. Podívejte se na sortiment varných desek BORA s integrovanými odsavači. BORA je moderní varná deska s propracovaným designem a revoluční integrovanou digestoří se spodním odtahem - objevte její eleganci a smysl pro dokonalé vaření. Těšíme se, že možnost vyzkoušet si Bora spotřebiče u nás jistě oceníte.


Vařte bez horního odsavače – spousta prostoru a žádný zápach! Výkon odtahu je regulován. Varná deska se sálavým topným tělesem není nic jiného než to, co se běžně označuje ceranovou deskou. Tento pojem je ale z faktického hlediska nesprávný.


Ceranová deska “ znamená totiž pouze to, že se jedná o sklokeramickou varnou desku. Ceran je obchodní značka společnosti Schott AG, jednoho z předních výrobců. Na studio jsme si zapůjčili varnou desku s vestavěným odsavačem par od německé firmy BORA. Desku jsme krátce otestovali a zde Vám chceme zprostředkovat naši zkušenost.


Varná deska bora

Další informace BORA Pro system pro odtah pa. Komunita okolo bydlení, stavění a realit. Dobry den, mam s tym velmi dobre skusenosti z nasej kuchyne.


Stoji to viac penazi, ale aj Mercedes ma kolesa a stoji viac ako Skoda. Vpravo: Varná deska a odsavač par jsou u systému BORA Pure zcela plošně zarovnané, což umožňuje nenápadnou, ale přesto elegantní integraci do kuchyně. Dole: Optimální umístění varných zón umožňuje vaření ve velkých pánvích a nabízí místo pro čtyři hrnce o průměru až centimetrů. Varná deska a digestoř BORA odvádí kuchyňské výpary tam, kde vznikají – na samotné varné desce. BORA X Pure celoplošná indukční varná deska s integrovaným systémem je také k dispozici ve variantě napojení na odtah potrubí BORA Ecotube.


Showroom SHOWROOM je plně k dispozici od pondělí do pátku po předchozí telefonické nebo e-mailové dohodě. Osvědčené prvky jako ploché a komfortní varné desky, kulaté ovládací prvky a vlastní efektivnost systému zůstaly zachovány. Nově je BORA Professional 2. Varné desky a systém odtahu par včetně ovládaného krytu.


BORA PURE varná deska a tichý odsavač par s volbou pěti barev kruhové mřížky za přijatelnou cenu se systémem recirkulace PURU s uhlíkovým filtrem nebo odtah ven PURA. Přijďte k nám na showroom si spotřebiče BORA prohlédnout, sami vyzkoušet nebo si i přímo něco uvařit. Sami se tak přesvědčíte, že digestoře a varné desky BORA splní Vaše nejnáročnější představy o komfortním vaření. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.


Varná deska bora

Přijďte si odsavače par BORA vyzkoušet k nám do studia. BORA Pure Hlavní přednosti Minimalistický design Varná deska a odtah jsou dokonale plošně zarovnané. Perfektní linie umožňují nenápadnou a zároveň nanejvýš elegantní integraci do každé moderní kuchyňské architektury. V kuchyni Nolte je tedy vestavěná varná deska BORA s integrovaným odsavačem par, pak je zde ukrytá vestavěná myčka nádobí, vestavěná chladnička a ve výšce jsou umístěné parní trouba a pečicí trouba.


K mytí větších kusů nádobí slouží granitový dřez s baterií. Jak se vám kuchyně líbí? To, s čím přišla ve velkém značka Bora už na loňském veletrhu Eurocucina (další značky spodní odtah až tolik neprosazovaly), nemohla letos nenabídnout žádná z důležitých značek. V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi.


BORA Basic představuje vydařený vstup do kuchyně vysoké úrovně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky