středa 12. září 2018

Cyklo sedla

Cyklo sedla

Výběru sedla je potřeba věnovat velkou pozornost. Sedlo je součástí kola, která nejvíce přichází do kontaktu s naším tělem. Vhodným výběrem sedla se podstatně zvýší pohodlí při jízdě.


Cyklo sedla

Naopak špatným výběrem cyklistického sedla může při dlouhodobém používání dojít k dopadům na naše tělo. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Při výběru sedla na kolo musí cyklista zvážit, k jakému účelu chce kolo používat. Pro rekreační vyjížďky v mírnějším tempu je vhodnější nějaké měkčí, například gelové sedlo.


Pro závodníky jde naopak pohodlí stranou, důležitá je hmotnost a anatomické tvarování. V současnosti lze v nabídce výrobců. Nabízím ke koupi sedlo značky SQlab, model 6Ergoxlux MTB, šířka sedla 15cm. Cyklo Vám již přes let přináší kola, doplňky a příslušenství v nejlepší kvalitě.


Cyklo sedla

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dámská gelová sedla jsou velmi pohodlná a brání vzniku otlačenin. Vybrat správné sedlo může být oříšek a pro někoho zcela zásadní fakt mající vliv na pohodlí při jízdě. Přesto lze některé parametry určit dopředu a zúžit tak výběr. Rozhodující pro vaše pohodlí je především šířka, délka a zaoblení sedla , případně jeho tvrdost.


Na první pocit tvrdé sedlo ale nemusí. Výběr sedla byste rozhodně neměli podcenit – nejen, že ovlivňuje míru pohodlí při jízdě, ale špatně zvolené sedlo může cyklistovi způsobit i zdravotní problémy. Při výběru tak kromě disciplíny (MTB, silniční) zohledněte i šířku a to, jestli jste rekreační jezdec, nebo na kole honíte kilometry prakticky denně.


Využijte nabídku příslušenství zahrnující sedla nebo také: sedlovky, objímky. Sedla na kola za internetové ceny. Vše ve variantách dámských, pánských a dětských. Jízdní kola -elektrokola -servis kol. Naše prodejna i e-shop se specializuje na jízdní kola a elektrokola Kellys, GT bicycles a Scott.


Přihlásit Zaregistrovat. Pouze u nás najdete nejširší nabídku komfortních gelových sedel, například od špičkového italského výrobce, firmy SELLE ROYAL. Některá sedla jsou vyráběna v provedení unisex, tj. Poraďte se s naším prodejcem. Pomůžeme vám s výběrem kola a ukážeme naše produkty na živo.


Cyklo sedla

Vyrobeno z velmi odolných materiálů. Kevlarová ochrana kolem špičky a zadní části sedla. Dá se snadno a pevně uchopit při tricích. Ochranné nárazníky kolem celého sedla. Nabízíme vysoce kvalitní a pohodlná sedla na kolo světových značek jako je Ergon, WTB či Terry.


Značka Ergon připravila inovativní přístup k výběru sedla podle šířky sedacích kostí, s výběrem pomůže aplikace Ergon Saddle Selector. Sedlá na bicykle v rôznych dizajnoch pre mestské, skladacie aj iné typy bicyklov. Většinu času trávím na silničce a kdykoliv mám volno, vyrazím na švih. Zajímám se o dění v cyklistice, sleduji trendy a vývoj. Značkový obchod s koly Specialize kompletní řadou oblečení, bot a doplňků.


Vyberajte si Sedadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Specialized Concept Store disponuje profesionálním servisem kol a BG Fit centrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky