úterý 25. února 2020

Tlakove lahve

Lahve se ze základního vývalku za tepla vylisují, vykovají nebo zpětně protlačují, dále se tepelně zpracují (normalizační žíhání). Do hrdla se vyřeže příslušný závit. Nacházíte se na stránce společnosti Dräger s informacemi o tlakových láhvích Dräger se stlačeným vzduchem. Lahve pro plnění technických plynů pravidelně procházejí revizí, na plášti lahve naleznete údaje o datu, kdy byla provedená poslední tlaková zkouška. Další revizi je třeba provést nejpozději do let u nové lahve , u repasované do let.


Tlakové lahve se vždy zkoušejí prázdné, vypuštěné.

Naše tlakové lahve jsou schválené pro pracovní tlak 2bar (tlaková zkouška se dělá na tlak 3barů). Nabízíme lahve pro speciální plyny vyrobené z oceli, hliníkových slitin a nerezové oceli v závislosti na produktu a požadavcích zákazníka. Standardní objemy lahví jsou 5 nebo litrů, pracovní tlak 1nebo 2bar. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. LÁHEV PROPAN BUTAN a PROPAN Láhev, která dodá velké množství energie. Ideální pro podnikatelské a průmyslové účely.


Vhodná ve stavebnictví na izolační práce, temperování a vytápění staveb a sociálních zařízení, na tavení asfaltů při údržbě silnic, pro řezání a svařování kovů.

Nakupujte chytře na Svarecky-obchod. EU, tyto lahve splňují aktuálně platné kvalitativní a bezpečnostní normy. PB lahve mají rozmanitou škálu použití. Ventily lahví se po naplnění opatří jednorázovou plombou TOMEGAS, deklarující kvalitu plynu a správnou hmotnost naplněných lahví.


Naplněné lahve jsou označovány. Potápěčské tlakové lahve se vyrábějí v nejrůznějších velikostech, tvarech i materiálech. S výběrem potápěčské lahve vám rádi pomůžeme i telefonicky nebo v našich kamenných prodejnách.


Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Rychlé dodání Doručení objednávek k Vašim dveřím ve spolupráci s nejrychlejšími kurýry. V případě dodání do jiného členského státu EU zboží nepodléhá celnímu odbavení. Bezpečnostní značka, tabulka nebo samolepka Pozor! Lahve jsou osazeny standartním ventilem pro připojení standartního reduktoru tlaku N(W232).


Všechny uvedené ceny jsou bez DPH. Ceník v PDF ke stažení. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Lahve je nutné kompletně demontovat a zbavit všeho příslušentví a ventilů.


Na lahvích je nutné provést hydrostatickou tlakovou zkoušku (láhev 40-Kč) a k lahvím pořídit nové ventily s kónickým (kuželovým) závitem. Stroje - Tlakove lahve bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


CO sifonové a šlehačkové bombičky, sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky