pondělí 10. února 2020

Dotykové bubliny juggle bubbles

Stejně tak však nikdo není rá když mu hned popraskají. Užijte si dlouhotrvající bubliny , které vydrží opravdu velmi dlouho. Tento speciální bublifuk vytváří pomocí trubičky super silné bubliny , se kterými si můžete pomocí magických rukavic hrát. Díky speciálnímu foukátku se nikdy nestane, že by se vám bublina nepovedla a nasadíte-li si speciální přiložené rukavice, budete si připadat jako v pohádce. Už žiadne obyčajné bublinky, ktoré prasknú, akonáhle sa ich dotknete alebo ešte skôr.


Překvapte je něčím naprosto novým! Tímto speciálním bublifukem vytvářejícím bublinky, kterých se lze dotknout, aniž by ihned praskly. Rovnako tak však nikto nie je rá keď mu hneď popraskajú. Užite si dlhotrvajúci bubliny , ktoré vydržia naozaj dlho.


Odporúčame pri objednávke zvoliť platbu prevodom, prípadne zaplatiť pri preberaní platobnou kartou. Juggle Bubble Dotykové bubliny. Tento špeciálny bublifuk vytvára pomocou trubičky super silné bubliny , s ktorými si môžete pomocou magických rukavíc hrať. S bublinami lze žonglovat, přenášet je, různě je mačkat, pinkat si s nimi s kamarády, zkrátka co vás jen napadne. Tajemstvím je speciální bublifuk a rukavice, které používáte při hraní s bublinkami.


Sada také obsahuje speciální rukavice, díky kterým můžete s bublinami vyvádět co se Vám zlíbí. Můžete se jich dotýkat, pinkat si s nimi, přenášet je nebo různě mačkat. Nemusíte se bát, že by bubliny praskly. Snáď každý miluje vypúšťanie krásnych, veľkých a farebných mydlových bublín. Kopec zábavy pre malých aj veľkých s PrimaZľavou vrátane doručenia!


Obsah balení: 2x rukavice zásobník trubice hůlka láhev s bublifukem Technická specifikace: Materiál: Plast. Rovnako však nikto nie je rá keď mu hneď popraskajú. Můžete na bubliny sahat, pinkat si s nimi, přenášet je, nebo je různě mačkat a to bez toho, aniž by.


Magic Block game - Rubikův závod Akční nabídka. Také jste se vždy pokoušeli chytat malé bublinky z bublifuků a nikdy se vám to nepodařilo? Zapomeňte na obyčejné bublifuky a vyzkoušejte dotykové bubliny , které si zamilujete vy i vaše děti. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie Dotykové bubliny.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Super zábava pro malé i velké!


Sada obsahuje rukavice, zásobník, trubice, hůlku a láhev s bublifukem. Zboží expedujeme do hodin od objednání. Vykúzlite deťom čarovnú a rozprávkovú atmosféru týmto stan. Klasické bublifuky už váš omrzely? Není potřeba zdlouhavého foukání bublin.


O to více legrace si s ním děti užijí. Bubliny bez námahy Svítící mechanismus. Kromě pistole je součástí balení také bublifuk.


Do toho jednoduše ponoříte pistolku a zábava může začít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky