úterý 4. února 2020

Prodej tlakových lahví

Naše klienty zásobujeme technickým a potravinářským plynem v tlakových lahvích už více než let. Za tu dobu jsme si s mnohými z nich vybudovali nejen nadstandardně profesionální, ale také přátelské vztahy. Víme naprosto přesně, co k tomu přispělo.


Je to velmi jednoduchý recept, kterým jsou naše profesionální. Prodej piva Mladá bolesla. Dům a zahrada - Tlakova lahev bazar.

Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pronájem lahví od nadnárodních plynařských společností je pohodlná cesta, jak se zbavit starostí. Pokud chcete ušetřit (a může to dělat i několik tisíc ročně), pořiďte si vlastní lahve.


V případě COto není žádný problém. LÁHEV PROPAN BUTAN a PROPAN Láhev, která dodá velké množství energie. Ideální pro podnikatelské a průmyslové účely.

Vhodná ve stavebnictví na izolační práce, temperování a vytápění staveb a sociálních zařízení, na tavení asfaltů při údržbě silnic, pro řezání a svařování kovů. Provádíme plnění lahví , kyvet a bomiček CO2. Plnění lahví , kyvet a bomiček CO2. Dále zajišťujeme periodické zkoušky lahví na CO přestavby a prodej nových lahví na CO2. Nabízíme plnění technických plynů.


Pro velký počet lahví v provozu začali výrobci a distributo-ři technických plynů s přechodem na nové barevné znače-ní již od 1. Jak probíhá revize lahví : každá lahev na propan-butan podléhá pravidelné revizi, která probíhá ve specializovaném servisu. Každá lahev je při této proceduře zcela vyprázdněna, vymyta, je posouzen stav pláště lahve, odstraněn starý lak a nahrazen novým vysoce kvalitním vypalovaným lakem, ventil lahve je rozebrán a. Aby bylo dosaženo jednotného barevného označení válcové části lahví pro uživatele, sjednotily se čeští výrobci na barevném označení. Dodáváme i maloodběratelům.


Specifikace označení vrchlíku a válcové části lahve pro technické a medicinální plyny jsou uvedeny v tabulce „ Označení tlakových lahví “. Barevné označení vlastností plynů. Výroba PET lahví je prováděna na vlastních výkonných vyfukovacích poloautomatech z peforem (předlisků), a to z materiálu PET. Plastové láhve standardní lze u nás zakoupit téměř obratem. Zajišťujeme prodej PET lahví nejběžnějších objemových a typových variant. Jakožto přímí výrobci jsme schopni.


S Primagasem spolupracujeme již více než let.

Spolupracujeme s firmou RAFIS která provádí přestavby na LPG a následný servis. LASTA je připraveno na připojení až tlakových lahví o náplni kg, ze kterých je odebírána plynná fáze. DrinkGAS je vyráběn moderní metodou. Tlakové lahve jsou umístěny v kovové kleci. Tlak plynu je redukován na provozní tlak pro rozvod a spotřebiče regulátorem tlaku, umístěným za sběrným potrubím.


K jednotlivým plynovým spotřebičům. Největší výběr obalového skla pro potraviny. Sklenice, vinotéka, doplňkové zboží a dobroty ve skle. Otevírací doba Po-Pá: 8-hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky