čtvrtek 27. února 2020

Řezné podmínky pro upichování

Free Shipping Available. Při větších délkách závitových děr je vhodné řezat závity při. Používejte správné rychlosti posuvu pro danou břitovou destičku a typ obráběného materiáluMá-li být zajištěna bezpečnost břitové destičky a drsnost obrobené plochy, začněte s nízkou rychlostí posuvu a následně ji zvyšujte, aby se zlepšilo d. Vyhledejte si obráběcí nástroj pro konkrétní úlohuanbsp;získejte okamžité doporučení hodnot řezných parametrů.


Vyznačuje se velmi dobrou lámavostí třísek, prodlouženou životností nástrojů a vynikající povrchovou úpravou.

V tabulce uvádíme řezné podmínky , ale pro dosažení nejlepší efektivity Vám doporučujeme kontaktovat naše technické oddělení. AlphaCAM je možno ur čit pro každou operaci a nástroj samostatn ě nebo požít uživatelskou databázi materiál ů. Pro oceli, austenitické a nerezové oceli, litiny a žárupevné slitiny. Pro nižší a střední řezné rychlosti. Nepříznivé záběrové podmínky a přerušovaný řez.


Práce se zabývá novými řeznými nástroji pro zapichování a upichování. Cíle diplomové práce: 1. Moderní trendy v konstrukci řezných nástrojů pro zapichování a upichování 3.

Soudobé řezné materiály na zapichování a upichování 4. Aplikace řezných nástrojů vybraného výrobce, experimentální ověření. Nástroje pro spolehlivé upichování. Při upichování je důležité, aby byl nástroj co možná nejstabilnější a nejužší. Platí to zvláště u nových vysoce výkonných materiálů z nerezové oceli, které se nyní uplatňují ve stále více oborech. Společnost Walter AG pro tyto účely vyvinula nový jednobřitý upichovací.


Poskytují vhodné řezné podmínky pro hospodárné obrábění všech běžně používaných materiálů od hliníku a jeho slitin, přes neželezné kovy, až po ocele vysoké pevnosti. Soustruh umožňuje vnější i vnitřní soustružení válcových ploch, kuželových a čelních ploch, zapichování, upichování , vrtání apod. Nože pro upichování a zapichování Nabídka nožů pro oblast zapichování a upichování se postupně rozšiřuje. Starší generace vyměnitelných břitových destiček, vhodná zejména na dělení materiálů, je nahrazována novými typy jak pro lehčí operace zapichování a upichování (LFMX), tak i pro vnitřní zapichování a. CAD pro každodenní práci.


Nejen detailní řezné parametry, ale i normované 2D a 3D modely pro správu i simulaci Vašeho obrábění. Vše najdete ve WNT Online Shop. Firma Paul Horn GmbH, kterou na českém a slovenském trhu zastupuje společnost SK Technik, přichází na trh s rozšířením nabídky svých produktů v oblastech zapichování, upichování a frézování drážek. Univerzální soustruhy jsou určeny pro opracování obrobků z kovů, plastů i dřeva. ISCAR je významným dodavatelem přesných karbidových nástrojů pro třískové obrábění.


Vyrábí a dodává širokou škálu vyměnitelných karbidových destiček, monolitních karbidových fréz a řezných nástrojů pokrývající většinu aplikací pro obrábění kovů.

Soustruh na kov Cormak TYTAN 3x 7je především určen pro obrábění výrobků z kovů, plastů i dřeva. Nabízí vhodné řezné podmínky pro přesné obrábění všech běžně používaných materiálů od hliníku a jeho slitin, přes neželezné kovy, až po ocele vysoké pevnosti. Zaznamenejte použité řezné podmínky pro jednotlivé součásti: a) soustružení válcové plochy (viz obr.


3), b) soustružení zápichu (viz obr. 4), c) soustružení závitu (dle obr. 1), d) upichování součásti (dle obr. 1). SKF-8- Kombinovaný soustruh na kov.


Soustruhy na kov jsou určeny pro opracování obrobků z kovů, plastů i dřeva. Kombi soustruhy jsou určeny pro opracování obrobků z kovů, plastů i dřeva. SM-300E - Soustruh na kov. Další nezbytností, které musí vyhovět řezné podmínky a zvolená geometrie nástroje, je vznik krátkých třísek, snadno odstranitelných z dutiny obrobku.


Silikon nitridová keramika doporučená pro střední aplikace soustružení. Lze použít i pro přerušovaný řez. Určeno pro hrubovací soustružnické a frézovací operace na šedé a nodulární.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky