úterý 25. února 2020

Objemová spodnička

Spodničky jsou ušité z pevného tylu, aby hezky držely tvar šatů. Jsou tedy určeny pod šaty. Klasická tylová spodnička by neměla koukat pod okrajem šatů ven, její zakončení k tomu není určené. Oproti tomu objemová spodnička má spodní okraj zakončen zdobením. Je přímo určená k tomu, aby ozdobný okraj koukal zpod.


Predám krátke folklórne svadobné šaty s folklórnym opaskom. Súčasťou je objemová spodnička s nastaviteľnou dĺžkou a šírkou pása. Rozmery cca (cm): cez prsia - 9 pás - 8 dĺžka živôtika - 4 dĺžka sukne 70.


Spodnička vzatá pouze jednou na retro akci společně s kolovou puntíkovanou sukní. Sedí pod šaty a sukně padesátkové délky (pod kolena až do půli lýtek), které krásně nadzvedne a vytvoří siluetu. Cena produktu bez dopravy Skladem. Obchod nemá dostatečný počet hodnocení.


Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních. Zobrazit detail – Banned objemová spodnička Lifeforms bílá dlouhá. Růžová spodnička krátká Krásná růžová spodnička krátká je vrstvená spodnička růžové barvy, která je ozdobena něžnými volánky.


Hell Bunny nízko- objemová spodnička Polly, černá, Velikosti XL-2XL. Spodnička je sukně, která se nosí pod sárí a na kterou se sárí upevňuje. Bezešvé tělové spodničky jsou. Vybrat správné svatební šaty je věda, jaký zvolit střih, materiál, barvu, to vše může být zásadní.


Světle růžová, krásně nadýchaná, objemová spodnička Hell Bunny. Hodí se pod retro šaty. Dlouhá palců, pružný pas, velikost L-2XL. Použita jen 1x na svatbu.


Vďaka vrstvám nariaseného tylu vytvára krásny bohatý objem. Nepoužívaná, ale bez původního obalu, bez poškození. Osobní předání možné v Praze, případně poštovné Kč.


Sú na postavu výšky 1cm. NA SKLADĚ Přidat na seznam přání. Krátká objemová retro spodnička od Dolly and Dotty - cm. Spodnička sedí pod retro šaty a sukně nad kolena, které krásně nadzvedne a vytvoří siluetu přesýpacích hodin. Pas spodničky je nastaven na větší velikost (např. u velikosti L-2XL odpovídá pas bez úpravy velikosti 2XL).


Pokud máte velikost L nebo XL, je třeba. Ahoojtepredam svoje svadobne saty znacky Lorenzo Rossisaty maju biely cipkovany vrch a vrchna vrstva sukne ma telovy tyl. Může být nošena jako samostatná nadýchaná tylová sukně a nebo jako objemová spodnička pod sukni.


Objemová černá fluffy sukně se spodničkou a mašlí. Na třetí fotce je vidět v kombinaci s duhovou zavazovací sukní. Má dvě vrstvy jemného tylu s huňatými konci. V pase má příjemnou gumu lemovanou saténem. Srovnání cen Benefit Bad Gal BANG!


Nejlevnější e-shop Kosmetika-zdravi. Zboží za akční ceny, slevy. Cerna tylova sukynka najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Banned bohatá spodnice ivory barvy, - 7Kč: Prodám spodničku zakoupenou v Sugarbat ua 890kč, včetně paragonu, jednou použitá na svatbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky