úterý 11. února 2020

Diakonie broumov kontakt

Diakonie Broumov , sociální družstvo. Kontejnery však nemohou nahradit tradiční formy sběru, proto. Kontakt AKTUÁLNÍ DĚNÍ Pomáháme i němé tváři.


Tato akce byla vždy v minulých letech velice úspěšná. Děkujeme všem dárcům za jejich podporu a pomoc!

Firma má provozoven. Hlavním oborem činnosti je Ostatní ústavní sociální péče. Der HERR, dein Gott, ist bei dir gewesen. An nichts hast du Mangel gehabt.


Kromě toho se zapojujeme do koordinace humanitární pomoci (povodně v ČR) i rozvojové spolupráce v mnoha zemích světa, pomáháme cizincům v ČR. Slezská diakonie poskytuje pomoc všem lidem, kteří ji potřebují, bez ohledu na věk, pohlaví, vyznání, zdravotní stav, postižení, postavení a další nepříznivé životní situace. Podporuje důstojnost lidského života v každé jeho fázi.

Prosím, pokud byste chtěli nějaké oblečení věnovat, obracejte se na jiné organizace jako např. Při běžné činnosti odvezeme měsíčně více než 450. Wenn es zur Bearbeitung notwendig ist, darf die Anfrage an die zuständige interne und externe Stelle (z.B. Landes- oder Fachverban Anstellungsträger) weitergeleitet werden.


Vítejte na oficiálních stránkách obce Káraný. Vaše náměty, nápady a připomínky, kterými by se daly tyto webové stránky vylepšit, posílejte na obecní e-mail. Poskytování komplexních sociálních služeb lidem z okraje společnosti a krizové životní situace.


Provoz celorepublikové banky šatstva, azylového ubytování, sociální rehabilitace. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat. Sbírka bude probíhat od 2. Obecním úřadě ve Slatinicích. SBÍRKA DIAKONIE BROUMOV.


OMEZENÍ PROVOZU MŠ OD 17. UZAVŘENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY. Jaroměř - Josefov, Masarykov. Důležité kontakty pro veřejnost.

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat my, a to pro možnost vám odpovědět. Osobní kontakt bude nahrazen písemným, elektronickým či telefonickým kontaktem. Telefonní seznam MěÚ Rájec-Jestřebí. Obsah Zpět na Informace občanům. Základem je práce s darovaným textilem z humanitárních sbírek, které sama organizuje po celé ČR.


Azylové ubytovny jsou k dispozici nonstop. Máte doma nevyužité věci, které by pohohli jiným? Lidé mohou nepotřebné věci donést na jihlavské nákladové nádraží, za prodejnu Ferona V sobotu 24.


Kontejner je určen na níže uvedené položky a volně přístupný denně hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky