středa 12. února 2020

Dubový soudek 5l

Je možno si vybrat jiný typ pípy, obruče a povrchové úpravy. Jako bonus pro vás rádi. Povrchová úprava včelím voskem. L dubový soudek na zeleninu s nerezovými obručemi.


L -žíhaný s kovovou pípou.

Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Soudky se výborně hodí na víno, slivovici, pálenku, whisky neboli whiskey a jiné destiláty nebo také jako soudek na zelí či na med.


Můžete je však použít i na olej, ocet, či cokoli jiného přírodního. Soudky dodáváme včetně podstavce a některé typy mají také držáky na skleničky. Kromě soudků vyrábíme také škopky, které jsou vhodné na okurky, zelí, maso.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tyto změny prosím vyberte. Dubové ohněm žíhané soudky 5l. L soudky se výborně hodí domů i do restaurací a barů.


Jsou pěkným, estetickým doplňkem interiéru, ale současně především plně funkční ideální možností, jak skladovat destiláty i nealkoholické nápoje. Dřevěný soudek z masivního dřeva dub, objem od 3L, s kovovou pípou, podstavcem a zátkou dle obrázku. Soudky vyráběné z dubového dřeva jsou vhodné pro všechny typy pálenek, vín a td. Pro lepši procesy dýchaní alkoholu soud.


Trochu směřuje k whisky. Ostrost alkoholu se zjemní. Akátový voskovaný soudek 2l. Třešňový voskovaný sou. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - možnost plnění soudků.


Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky.

MDS dubový soudek-5l ,tmavé obruče,lakovaný. Prodám nový-nepoužitý, ručně dělaný dubový su o objemu l- l k skladování pálenky nebo vína. Svijanský Máz 5l soudek od 2Kč - Heureka. Nejlepší materiál pro výrobu sudů se získává z dubu balkánského (Quercus frainetto).


Limitovaná edice slivovice Žufánek , která díky dlouhodobému zrání v dubovém sudu získala ke svým jedinečným. Malé dubové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Budweiser Budvar Světlý ležák soudek 5l - Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. Soudek se vyrábí z dubového dřeva sušeného ve volném prostoru dlouhodobě.


A teď propůjčili jméno výbornému pivu. Uvnitř soudku je klasický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky