pátek 28. února 2020

Tatínku ta se ti povedla čtenářský deník

Maminka má příliš mnoho práce, a. Tatínku , ta se ti povedla. Učím děti na prvním stupni. Jak vypadá tatínek Šíma.


Tatínku ta se ti povedla čtenářský deník

Je menší postavy, nosí brýle, v mládí prý míval spoustu vlasů, ale když byl na vojně, kde se musí stále nosit čepice nebo přilba, vlasy mu prořídly. A tak je potřeba, aby je tatínkové zastoupili. Skip navigation Sign in. Se skladatelem Jaroslavem Uhlířem vytvořil přes 4písní převážně pro děti. Prosím, aby knihy opravdu přečetly, ne jen prolistovaly, opsaly autora a název knihy, nakreslily obrázek.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou , GLS či aktualizovanou Zásilkovnou. Pohádková knížka od Zdeňka Svěráka! Ondřej Sekora: Ferda Mravenec.


Tatínku ta se ti povedla čtenářský deník

Deník vodnice Puškvory. František Nepil: Já Baryk, Polní žínka Evelínka. Kupte titul Zdeněk Svěrák vypráví své pohádky (Zdeněk Svěrák) s slevou za 1Kč v ověřeném obchodě.


Prolistujte stránky titulu, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobný titul z nabídky více než miliónů titulů. Nejširší výběr e-knih je připraven. Nakupujte u vašeho knihkupce s tradicí. Aktuální vydání renomovaného časopisu dTest. Nepil (Povídánky, Čím budu, Pět báječných strýčků…) J. Kolik má Praha věží, Vrabčí hnízdo…) Z. Pan Buřtík a pan Špejlička.


Ty ale mívají právě večer v domácnosti nejvíc práce. Prelistujte stránky knihy, prečítajte si recenzie čitateľov, nechajte si odporučiť podobnú knihu z ponuky viac ako miliónov titulov. Potom děti vyráběly velikánský špendlík, který bude jistě ozdobou v jejich pokojíku.


V šestnáct hodin byla otevřena jiná kniha s názvem Kočkám vstup zakázán, kde autorská dvojice Ljuba Štíplová a Miloslav Jágr vyšperkovala několik pohádek písničkou. Opravdu milá kniha, odehrávající se v poválečném Československu, která čtenáře velice dobře nasytí atmosférou a také životy lidí tehdejší doby. Idyla a naděje z knihy přímo sálá a velice dobře ji podporuje krásná čeština, kterou pan Svěrák používá.


Tatínku ta se ti povedla čtenářský deník

Dú - Dát do pořádku Čtenářský deník ke kontrole (kromě bajek alespoň vlastní četbu) - Nezapomenou psát a počítat - Dle možností sehnat knihu Z. Kirku, kam se to díváš! Nejvíce zářila Zeta, na kterou její tchán zíral jako na svatý obrázek. Knížky je možné si půjčovat: - do lavice, na čtení o přestávce nebo ve chvílích, kdy některé děti dokončí práci dříve než ostatní. Přihlásit Přihlášení a registrace.


Sám ovšem v dětství miloval knížku Bylo nás pět. Katalog Sbalit Katalog. Jako jedna z mála přečetla pohádku, kterou sama měla ráda. Fimfárum Jana Wericha je prostě klasika. A prý byla pilná čtenářka.


Tatínku ta se ti povedla čtenářský deník

Literární doupě - Zdeněk Svěrák - dílo (e-knihy ke stažení) úvod Úvodní stránka, něco o literárním doupěti a jeho vzniku. Novinky, poslední změny, informace o nových knihách a spisovatelích. Recenze knih, které máte možnost seřadit podle abecedy, hodnocení a komentářů. Ne proto,že by byla nějak vyjímečná,ale proto,že je fádní i svým námětem.


Viděl jsem samozřejmě i film a zdá se mi,že je to normální průměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky