pondělí 3. února 2020

Zásaditá voda výroba

Ionizovaná voda je obyčejná pitná voda upravená ve většině případech elektrolýzou. Voda ionizovaná-alkalická je efektivní a levnou medicínou a obzvláště účinným prostředkem prevence proti nemocem. Avšak voda z vodovodu, ktorú pijeme, obsahuje často rôzne nečistoty, zvyšky hormónov, chlór a neraz aj ťažké kovy, ktoré priamo vstupujú do nášho organizmu. Výsledkom potom môžu byť viaceré ochorenia a slabý imunitný systém.


Zásaditá voda je dnes velmi populární a je jasné, proč tomu tak je. V tomto článku se dozvíte, jak si v pohodlí vlastního domova vyrobit zásaditou vodu. Voda je k životu nezbytně důležitá a kromě běžně dostupné kohoutkové a balené vody, se na trhu objevuje i nový typ – zásaditá voda. Tento typ je prodáván jako méně kyselá alternativa běžné vody, která by měla mít řadu přínosů pro naše zdraví.


Zaslouží si ale zásaditá voda pozornosti, které se jí dostává? Pro zdraví člověka je důležitá rovnováha kyselin a zásad v těle. Prakticky všechny degenerativní onemocnění, včetně rakoviny, artritidy, srdečních onemocnění, ledvinové a žlučové kameny, dokonce i zubní kazy, jsou spojeny s nadměrnou kyselostí v těle.


Pre zdravie človeka je dôležitá rovnováha kyselín a zásad v tele. Prakticky všetky degeneratívne ochorenia, vrátane rakoviny, artritídy, srdcových ochorení, obličkové a žlčové kamene, dokonca aj zubné kazy, sú spojené s nadmernou kyslosťou v tele. Tím vznikne voda zásaditá (živá) a kyselá (mrtvá). Do ionizované vody je zaveden elektrický prou díky němuž se zdravé minerály dostanou na zásaditou stranu, a vytvoří tak zdravou živou vodu.


Obsahuje vápník, hořčík a. A konečně to hlavní – alkalická, zásaditá nebo také živá voda : v prvním týdnu užívání distributor doporučuje pít vodu s pH cca dále pro každodenní pití s hodnotou přibližně i více do max. Jednoduše řečeno, zásaditá voda má o něco vyšší pH než kohoutková voda. Někteří výrobci uvádějí pH i vyšší.


Alkalickú vodu a ›Acidickú vodu pomocou. Najvhodnejšou vodou je alkalická voda , ktorá nielen zaženie smä ale pomôže organizmu neutralizovať. Mrtvá“ voda je přirozená dezinfekce. Například „mrtvá“ voda – voda o hodnotě pH – představuje podle marketingového ředitele společnosti Adama Sogela účinný a zcela přirozený dezinfekční prostředek.


Společnost využívá takto kyselou vodu například k sanitaci prostorů, v nichž se připravují pokrmy, za. Vyrábí i stříbrnou vodu. AQuator mini silver´je bezpečný, úsporný a spolehlivý domácí ionizátor vody.


Stačí jen nalít vodu a nastavit čas elektrolýzy. V Uzbekistane pri rôznych vrtoch sa náhodne prišlo na to, že pri elektrolýze vody v špeciálnych zariadeniach dochádza k výrobe vody, ktorej vlastnosti boli doposiaľ nepoznané. Vznikla zásaditá – živá voda a kyslá – mŕtva voda.


Táto sa využíva na výrobu roztoku na mazanie vrtných súprav. Poslednou možnosťou je výroba kyslej vody. Tá má opačné vlastnosti a účinky ako alkalická voda , ale jej využiteľnosť je tiež značná. Zásaditá neboli živá voda k probuzení mrtvého nestačí, nejsme v pohádce.


Nabízíme kvalitní ionizátory vody, ionizační konvice AOK, sprchové ionizační hlavice a další příslušenství. Všechny produkty jsou certifikované. Voda z vodovodu je často upravena vápníkem, který v našich tělech vytěsňuje hořčík … to je špatně. Po mnoha letech pokusů a zkoušení přináším návod na výrobu vlastní vody s obsahem hořčíku.


Vlastnosti hořčíkové vody. Tým, že je zásaditá , pomáha obnoviť acidobázickú rovnováhu v tele. Dlhodobé pitie aktívnej zásaditej vody je prínosom pre tkanivá zanesené. Vybrať si ten najlepší zákusok v cukrárni je niekedy poriadne ťažké. Ten má viac čokolády, druhý viac ovocia a ďalší je farebnejší.


Rozhodli sme teda zistiť, prečo dezerty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky