úterý 4. února 2020

Mora vt 548 mw

Sharply priced and quickly delivered. Vestavná trouba MORA VT528MX má velký objem a celkem funkcí. Rodina s dětmi ocení chlazení skla. V OKAY ji koupíte výhodně. V katalogu nemáme podrobnější informace o mora vt 5mw.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vestavná multifunkční trouba VT 5BX v elegantním nerezovém provedení.


Díky digitálnímu časovému spínači s hodinami se Vám již nikdy nespálí oběd. Výkonná multifunkční trouba s energetickou třídou A a objemem trouby l má jedenáct různých programů, nejen klasické pečení, gril s ventilátorem i bez. Součástí nové generace MORA nástupce – model VT 5BX.


K dispozici budete mít pečících funkcí, čistící funkci AquaClean a přehledné ovládání prostřednictvím speciálních zamačkávacích osvětlených knoflíků. Choose the perfect machine from over 200listings. V otázce výbavy naopak exceluje, jediné v čem by se mohla ještě zlepšit, je systém čištění.

Je sice opatřená systémem AquaClean, ten ovšem nepředstavuje zcela. Regulace teploty v troubě nabízí možnost nastavení do max. C s možností programování doby pečení. Vestavné trouby MORA nabízí dvě varianty ovládání.


Dotykový displej nebo ovládácí panel s knoflíky. Trouba MORA VT 5BX využívá speciální funkci na čištění trouby Eco Clean, která kromě efektivity vyčištění vnitřku trouby je šetrná k životnímu prostředí. Specialne upraveny povrch zabranuje zanechani otisku prstu.


Mora VT 5MW – manual. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Cenově výhodný vestavný set spotřebičů mora obsahuje tyto produkty: trouba mora VT 5BX, deska mora VDP 6GB myčka mora IM 68 lednice mora VC 182.


Na hlavním panelu se nachází speciální zamačkávací knoflíky s digitálními programovatelnými hodinami s dotekovým ovládáním. Je vybavená funkciami, ktoré vám uľahčia a urýchlia celú prípravu všetkých pokrmov. Celkový vnútorný objem je l, takže bez problémov pripravíte. Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny. VESTAVNÁ TROUBA VT 5MW ELEKTRICKÁ TROUBA SAMOSTATNÁ spec.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Pro vyhledávací frázi Vestavna trouba mora vt 5mw jsme na našem vyhledávači našli výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Vestavna trouba mora vt 5mw trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole.


Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky