čtvrtek 6. února 2020

Hlinikova konev na mleko

Konve na mléko, konvice na dojení mléka, přepravní konvičky na mléko, prodej konví, nádoby na skladování a transport mléka, bandasky. Inzerce - konev na mleko , inzeráty. Luxusní porcelán Rosenthal - konev na mléko.


Mlékomat o objemu 2litrů s vlastním chlazením. Mlékařství a dojící technikakonve, konvice, oddojovače, víka a těsněníKonev.

Hliníková konev na mléko MILKY l - hliníková konvice, mlékárenská konev hliník včetně víka. Konev je určitě železná, pozinkovaná nebo pocínovaná to se z obrázku nedá poznat smirkováním jí ještě víc poškodíte. Dům a zahrada - Hlinikove konve bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Přes půl milionů uživatelů za den.


V katalogu nemáme podrobnější informace o konev na mleko.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vybírejte z inzerátů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Popis: hliníková konev na mléko. Osobní odběr Sulejovice. Celkem kusy, každá jiná. Strakonice, cena 490Kč, od velinek na Sbazar.


Ostatní - Prodam konev bazar. Je vyrobena z kovu s povrchovou úpravou galvanickým zinkem. V ceně je konev včetně odklápěcího víčka a krytka vylévacího otvoru s řetízkem. Zkusil bych filcový kotouč a nejakou jemnou brusnou pastu jako na ventily.


Tam mohou starý povlak smýt vyleštit a znova pokovit.

Pokud jí chcete mit na používání jako novou svěřil bych to galvanovně. Použití je vhodné pouze pro uchování a transport mléka. Vhodný plast na potraviny. Při mytí konve horkou vodou nikdy neuzavírejte víko. ALFA-Laval za 70-Kč, ostatní kus po 50-Kč.


Vozík na mléko je perfektním řešením pro transport mléka po farmě. Je možné stáčet rozmíchané mléko přímo do kbelíků výpostním pákovým ventilem. Konev na mléko transportní plastová l. Plechový komplet na odstředivku na mléko je za 1. Srovnání cen Hliníková konev na mléko MILKY l. Vyznačuje se rychlou a efektivní přepravou přímo na místo určení, přímo k telatům.


Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Děkuji, beru na vědomí. Zboží za akční ceny, slevy.


Vaše soukromí je důležité: K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky