čtvrtek 20. února 2020

Rozvaděčové skříně pro elektroměr

Plastové rozvaděče pro distribuci elektřiny a plynu. Aktuální informace k prodeji v provozovnách Vážení zákazníci, s ohledem k vyhlášenému nouzovému stavu v České republice, jakož i přijatých opatření vládou, Vás informujeme , že velkoobchodní prodej na našich provozovnách v Dobřenicích 1a Bohuslavicích 9 zůstává zachován. Elektroměrový rozvaděč RE 1. F elektroměr s HDO, vývodní svorky, přívod do mm2.


VIDEO: Stavba pilíře a instalace venkovního rozvaděče pro Tvarovky kolem skříně pro elektroměr jsem lepil pomocí zdící pěny a pro jistotu je vždy převázal vázacím drátem, Velikost pozemku: 8m 2. Kvalita za skvělé ceny.

Prodáváme rozvaděčové skříně , rozvaděče, rozvaděče elektrické, rozvaděče plastové a rozvaděče venkovní. Podružné rozvaděče v bytových objektech jsou často skříně pro montáž na povrch, které obsahují několik jističů a proudových chráničů a na jejich krytu jsou přímo namontovány jednofázové i třífázové zásuvky. Rozvaděčové skříně mohou být plastové nebo kovové. Společnost Eaton nabízí v rámci portfolia rozváděčových skříní a rozvodnic mnoho typových řad pro jakékoliv aplikace. Portfolio obsahuje např.


Příslušenství pro modulové přístroje. Stykače a nadproudová relé ke stykačům. Výkonové jištění a spínání.

Strop a dno skříně je opatřeno otvorem pro průchod vodičů. Abychom mohli požádat dodavatele o připojení elektřiny, bylo na pozemku nejprve nutné vybudovat sloupek pro umístění elektroměru. Rozhodli jsme se, jej posta. Upozorňujeme zákazníky, že vzhledem k nouzovému stavu v ČR se mohou vyskytnout problémy s přepravní službou. Může tedy dojít k situaci, kdy budou přepravcem upřednostněny jiné zásilky a vaše zásilka může být dodána se zpožděním, či bude zásilka odložena na pobočce přepravce.


V případě, že si koupíte již hotový plastový pilíř vč. Venkovní elektroměrové rozvaděče sloužící pro přímé měření spotřeby elektrické energie v objektech (rodinné domy, chaty, chalupy, podružné měření) a pro připojení k síti distributora elektrické energie. A nebo kA (na přání zákazníka).


Hlavní jistič hodnoty – A. RSA pro připojení vodičů max. Při větším průřezu přívodního nebo vývodního kabelu lze. Pro nepřímé měření objednejte v eshopu.


Jedná se o tenký toroidní transformátor, speciálně navržený právě pro montáž do těchto skříní. Slouží pro vytvoření obvodu. Buďte s námi v kontaktu.


Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme.

Průřez vodičů v mědi pro byty se stupněm elektrizace A je minimálně mm pro byty se stupněm B minimálně mm 2. Pro bytové účely se zřizují zásadně třífázové odbočky. Domovní rozvaděče elektroměrové DRE. Energozávody požadují, aby elektroměr , jističová a pojistková skříň byly volně přístupné. Starší rodinné domky mají často elektroměr uvnitř domu a pojistky vysoko na fasádě.


Při přesunu elektroměru se obrňte trpělivostí a připravte se na vyplňování formulářů. Nám bohužel zatím ani nepřijali žádost, jelikož údajně pojistkovou skříň ještě nemají převzatou, zkusíme to akorát znovu zítra, jelikož máme od prováděci firmy předávací protokol, že už to předané dávno je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky