pondělí 11. ledna 2016

Výroba akvária návod

Ak máte nejaké otázky, píšte do komentov. Zajímá Vás výroba akvárií? Akvárium, které si právě prohlížíte, Vás jistě učaruje svým luxusním designem a netradičním pojetím vodního.


Návod , jak si vyrobit LED osvětlení do akvária , které je levné a nepřehřívá se. Narážím na stále se opakující otázky, jaké sklo na lepení toho či onoho akvária použít.

Rád bych tímto článkem shrnul některé základní otázky a pomohl vám k vlastní realizaci nebo k tomu, abyste se nenechali tahat za nos. Jaké použít lepidlo a proč? Silikonů je na trhu velké množství druhů a značek. Na akvária a terária by se vždy měl použít jen.


Sepsali jsme pro vás všechny potřebné komponenty pro vytvoření vlastního LED osvětlení akvária v tomto článku. Pročtěte si jej a dozvíte se zde, jaký vybrat zdroj, jaké pásky a proč využít profil a bužírku. Budeme Vás kontaktovať pre prípadné ďaľšie technické informácie.

Výroba akvárií a terárií. Nabízíme akvarijní rybičky, rostliny a techniku pro akvária - filtrace, topení, CO osvětlení, 3D akvarijní pozadí. Servis a opravy filtrů EHEIM. Akváriá a Teráriá podľa vzoru prírody Čo ponúkame: zriaďovanie, servis akvarií, veľké projekty, obhliadky pred realizáciou, cenové ponuky pre akvárium, zrealizujeme aj opravu akvária po konkurencii. Vyrobíme vám akvária - terária nejen klasických tvarů ale i atypická - třeba akvária - terária rohová nebo šestihranná.


Více informací o výrobě akvárií, nale. Vyrábíme akvária , terária i na různé zhůvěřilosti (např. žáby rodu Dendrobates, krokodýly atp.), paludária, insektária a další. Provádíme i nestandardní technická řešení. Pro zadavatele větších zakázek a stálé odběratele jsou jistě zajímavé slevy až. Na tomto e-shopu jsou k dostání tetária standartních tvarů a rozměrů.


Dále na zakázku vyrábíme akvária , rohová terária, 6-ti úhelníky i šikmá terária. Vám nejpozději do hodin pošleme cenovou nabídku. V době, kdy jsem si pořizoval akvárium, jsem bohužel nevěnoval krytu ani osvětlení příliš velkou pozornost. Pro konstrukci vnějšího filtru jsem se rozhodl u svého akvária 75l. Dosud jsem zde používal filtr vnitřní biologický.


Jednalo se biomolitanovou houbu s čerpací hlavou.

Filtrace sice pracovala bezchybně, ale filtr zabíral v akváriu moc místa. Našiel som fotky 3D pozadia, čo som minulý rok robil do cca 150l akva. Neštandartné a nadrozmerné rozmery, zložité inštalácie. Volné místo Přijďte posílit náš tým akvaristů Prodejna Vysoké Mýto pro tuto prodejnu hledáme schopného prodejce-akvaristu. Náplň práce: servis a udržba výstavních akvárií, servis akvarijní techniky, obsluha a poradenství zakazníkům, příjem a výdej zboží, expedice zásilek.


Dokončil jsem 3D pozadí a napustil akva (150š x 38h x 50v). Sousedi podemnou o tom neví a to je dobře. Snad někomu pomůže info o postupu výroby mého pozadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky