pondělí 11. ledna 2016

Egger dekory

Produkty EGGER najdou uplatnění v mnoha oblastech. Kromě výrobků pro nábytek a interiérový design zde najdete také podlahy a stavební výrobky. Vaše heslo anebo uživatelské jméno není platné. Pokud provádíte registraci poprvé, pak k dokončení registrace klikněte na odkaz v potvrzovacím e-mailu, až potom budou vaše přístupové údaje platné. Najděte podlahu svých snů.


Vyberte kritéria, která odpovídají vašim potřebám, a my vám doporučíme dekory.

Znajdź swoją wymarzoną podłogę. Wybierz kryteria odpowiadające Twoim potrzebom, aby wyświetlić rekomendowane przez nas dekory. EGGER Floorfinder pomoże Ci znaleźć idealną podłogę, dostosowaną do Twoich potrzeb.


EGGER pracovní desky lze snadno instalovat a díky své trvanlivosti si zachovávají po dlouhou dobu atraktivní vzhled. Můžete tak vytvořit jedinečené návrh kuchyní, který si budou vaši zákazníci užívat po dlouhou dobu. EGGER je výrobcom kvalitných laminátových parkiet, dizajnových prírodných a odolných podláh. U nás nájdete aj široký výber pohodlných, tichých a teplých korkových podláh.


Výběr obrázků prostoru. Zapamatovat si výrobek.

Díky naší nově vyvinuté aplikaci můžete mít nyní kompletní EGGER kolekci dekorativních materiálů k dispozici na dosah ruky. Struktury lamina Egger. SM Hladká - Hladký, jakoby nalakovaný povrch lamina bez struktury. Používá se především u lamina uni barev. STDiamant - Zrnitý perličkový povrch lamina se středním stupněm lesku.


Hodí se pro metalické dekory , uni barvy a reprodukce kamene. Ten umožňuje kombinovat dekory , struktury a trámy s téměř nekonečnou flexibilitou! Tak vzniká ideální základ pro řešení podobná dekorům ve všech oborech – bez ohledu na to, zda požadujete horizontální, vertikální, funkční, nosná nebo čistě dekorativní řešení.


Sortiment kvalitních desek na bázi dřeva, vytvořený tak, aby byl inspirací pro designéry, architekty a řemeslníky a přinášel originalitu a inovaci projektům po celém světě. EGGER EGGER PRO Design, který má geneticky zakódovánu vysokou pevnost a moderní vzhle je průsečíkem vlastností krytiny na bázi dřeva s těmi na bázi plastu. Jedinečná kolekce pracovních desek EGGER je složená z zcela nových dekorů, které vycházejí z nejnovějších trendů. Dekory Dekor Egger CPL1. Novinky se nesou ve znamení trendových přírodních motivů - kámen a dřevo, které hodnověrně napodobují.


Všechny nové dekory máme skladem, abyste je měli k dispozici okamžitě. CORK COMFORT nabízí svým uživatelům mnoho inspirace a zábavy při zařizování nového interiéru. Podlahovina plně využívá všech skvělých vlastností korkového materiálu. Je obzvláště úsporný na spotřebu materiálu a bez námahy vytvoří požadované spojení moderních tvůrčích ideí s atraktivními dekory a povrchy.


Your ideas need to be seen and everything needs to be just right to get the job done. LAMINO - EGGER- DEKORY REPRODUKCE DŘEVIN.

By Ondřej Černý - Truhlářstv. Sign in to like videos, comment, and subscribe. HPL Egger – Dřevo dekory HPL HPL dřevo dekory od firmy Egger imitují dřeviny jako je buk, dub a například ořech, ale jsou doplněny o žádané dekory exotických dřev.


Našu ponuku sme rozšírili o novinku od firmy EGGER. MDF laminované dosky vo vysokom lesku - v inovatívnom porchu PerfectSense, ktorý spája perfektný vzhľad s dokonalým pocitom na dotyk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky