pondělí 18. ledna 2016

Nakládané zelí s křenem

Zelí očistíme, jemně nakrouháme a přidáme strouhaný křen. Ochutíme cukrem, solí, octem, olejem a vše důkladně promícháme. Necháme hodin odležet, občas zelí promícháme.


Druhý den plníme nakládané zelí s křenem do sklenic. Vydrží bez zavaření, nekazí se.

Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Deka a důkladně promícháme. Potom napěchujeme do skleniček, uzavřeme a zelí uložíme do tmy a necháme - týdny uležet. Tento recept mám od sousedky, která ho dělá dlouho a nám moc chutná.


Recept nakládané zelí s křenem. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší nakládané zelí s křenem ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování. Nakládané zelí s křenem.

Zobrazit další alternativy. Ohodnoťte recept: Křenové zel í. Amalatata (neregistrovaná) 21. Fakt dobrý, ten křen a deko jsou konzervanty. Zelí důkladně smícháme s cibulí, křenem , cukrem, octem, olejem a dekem zbavených kuliček (hořčičného semínka).


Směs necháme do druhého dne v chladu uležet. Zelí s křenem je skvělé k masu i jen tak samotné. Promícháme je s cibulí, cukrem, octem, olejem, nastrouhaným křenem , solí a dekem a necháme hodinu zakryté odležet.


Sklenice dobře uzavřeme, uložíme je v chladné a temné místnosti a zelí necháme odležet - dnů. Další varianty úpravy zelí. Možností jsou přímo kvanta, stačí jen hledat nebo vymýšlet a zkoušet. Tématické fráze: zelí s křenem zeli s krenem recept kyselé zelí s křenem zavařování zelí s křenem křenové zelí salát z kyselého zelí s křenem zelí s křenem bez deka recept zeli s krenem recept na zelí s křenem strouhane zeli s křenem jak zavařit kyselé zelí zavařujeme zelí cervene zeli s krenem zavařování.


Fermentovaná zelenina patří nejen dle tradiční čínské medicíny mezi nejzdravější potraviny. Vyberte si recept na nakládané zelí s křenem a připravte si chutný a výjimečný nakládané zelí s křenem pokrm, lahůdku nebo nápoj. Postup nakládání kvašeného zelí je přitom velice jednoduchý a zvládne ho i kuchař začátečník.


Vyzkoušejte ladohnou kombinaci zelí s křenem , která patří mezi nejen české klasiky.

Naložené zelí s křenem - recept, návod na uvaření Na této stránce pro vás vyhledáme všechny recepty na: Naložené zelí s křenem. Zároveň pro vás hledáme mezi podobnými recepty. Vše promícháme a napěchujeme do připravených čistých sklenic, které uzavřeme. Pokud budeme nakládané zelí s křenem uchovávat déle a chceme mít jistotu, že bude dobré, můžeme zavařit při °C po dobu minut.


Kam s bečkou a na jak dlouho. Zelí umístíme na až dnů do místnosti s teplotou asi °C, pak je přestěhujeme do prostoru s teplotou °C a necháme je zde až týdnů dokvasit. Autor: Archiv ireceptar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky