čtvrtek 28. ledna 2016

Figurky z marcipánu postup

Jste dostatečně kreativní? Pak již nic nebrání tomu vytvořit si vlastní marcipánové figurky nebo jakékoliv ozdoby z marcipánu. Prozradíme vám postup výroby marcipánových figurek. Postup výroby marcipánových figurek se vždy liší případ od případu.


Nejde jen o kvalitu použité hmoty, ale také o to, co.

Marcipánové figurky , pracovní postup. Mandlovou hmotu vyválíme na tenký plát a vykrajujeme různé tvary. Možný je však také jiný postup.


Vyválíme tenké, stejnoměrné válečky marcipánu a tvoříme z nich figurky , geometrické, květinové i jiné tvary, ale také písmena, která bílkem přilepíme na podkla ať už je to dort nebo něco jiného. Postavičky z pravého českého marcipánu - bezlepkové a bezlaktózové. Pravý marcipán z mandlí je vyráběn klasickou původní recepturou za použití moderních technologií a jeho chuť i konzistence je unikátní. Při výrobě nejsou používána žádná aromata, náhražky, lepek ani laktóza.


Základem přípravy pravého.

A samozřejmě figurky podle vašich nápadů a přání. K tomu si vyřežeme dva menší čtverce,které použijeme jako přední a zadní strany vagonku. Foto Naznačíme stěny vagonku. Pokud nemáme,nic na otisknutí použijeme kostici. Hramy potřeme štětečkem namočeným v alkoholu a slepíme.


Jednoduchá postavička z jakékoliv potahovací nebo modelovací hmoty. Zde použit White icing. Svatební figurky z marcipánu. Zakázková výroba 3-prac. Podrobné fotopostupy na torty, ozdoby, marcipánové postavičky, kvietky.


Ozdoby a figurky na dorty, Timidekor. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Figurky a postavičky z marcipánu jsou vyráběny tradiční ověřenou metodou z vysoko procentního marcipánu do kterého je následně přidána ještě kokosová drť pro zlepšení modelovacích vlastností. Díky přidanému kokosu mají také figurky stabilní tvar a nedeformují se. V této kategorii najdete rozmanité figurky marcipánových zvířátek.


Jedná se o hotová ručně modelovaná zvířátka z pravého marcipánu , a řadu dalších marcipánových dekorací se zvířecími motivy, určenými nejen k ozdobě dortů, ale třeba jen tak pro každodenní mlsání.

Pokud máte rádi různé zajímavé nápady s modelováním, nabízíme Vám videonávod jak si vyrobit milou postavičku z marcipánu. Chce to ale zručnost a trpělivost - výsledek ale stojí za to. Kupujte hotové marcipánové figurky on-line. Ihned k odeslání, baleny v hygienickém sáčku. Vyrábíme marcipánové figurky z kvalitního marcipánu s obsahem mandlí.


Z tohoto marcipánu se skvělou přirozeně mandlovou chutí ručně formujeme a modelujeme marcipánové ozdoby k jakékoliv příležitosti. Na eshopu Svět cukrářů prodáváme již hotové figurky z marcipánu na dorty. Nabízíme marcipánové figurky ze známých filmů, pohádek či počítačových her. Ak chcete komentovať, prihláste sa al.


Viaceré maminky odo mňa pýtali fotopostup na myšku Minnie, a keďže zase som raz jednu takú tortičku robila (a isto nie poslednú), nafotila som ho aj pre vás. Určite by to šlo aj jednoduchšie, ale takto ju robím ja. Tak možno sa postup zíde aj vám ;-).


K vytvoreniu myšky vám postačí takáto kostica (obr.1) a malý nožík. Okrem toho sa vám ešte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky