pondělí 25. ledna 2016

Mol vernostni program

Díky sbírání bodů můžete mít výhodnější nákupy již od Kč nebo využít naše pravidelné akce. Reklamační řád pro spotřebitele Reklamační řád pro. Mycí program Super Premium. Body není možné sbírat za nákup těchto produktů: tabákové.


Registrace Pro úspěšné dokončení registrace prosím zadejte. Váš vůz, mycí program a další odměny přímo na čerpací stanici.

Body lze uplatnit na označený sortiment na čerpací stanici. Věrnostní program MOJEPREDPLATNE. Deník – kombinace různých dnů v týdnu.


Vyberte si předplatné s různými přílohami dle vašeho přání, například s oblíbenou přílohou - regionálním týdeníkem. MOL zákaznický program 2. Za každou platbu získává předplatitel věrnostní body až do výše 2bodů za roční platbu, které může využít. Principy ochrany soukromí na Košík.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.

Kliknutím na tlačítko „Rozu. Dobrá zpráva: když náhodou ztratíš originál účtenky za svoje nákupy, nic se neděje, vše evidujeme za tebe. Pokud nakoupíš s naší věrnostní kartou, veškeré svoje nákupy najdeš ve svém zákaznickém účtu až roky zpětně. Vždy si od nás odvezete něco navíc a my budeme potěšeni, když se k nám budete vracet. Přicházíme na český trh s cílem zkvalitnit nabídku čerpacích stanic.


Z každé vaší návštěvy chceme. Jak získat věrnostní body? Programy leteckých společností, zaměřené na časté pasažéry, mohou být klasifikovány buď jako zisková nebo ztrátová centra. Zpočátku když letecké společnosti poskytovaly letenky zdarma za nalétané míle, se musely vzdát tržeb. Naše společnost byla založena před více než lety s hlavním cílem zabezpečit našim B2B zákazníkům snadný a přitom efektivní kontakt s jejich věrnými klienty a zaměstnanci.


Offering a blend of precision and freeform NURBS drawing tools, it sports a unique user interface that operates seamlessly with a pen tablet. Tyto body pak mohou využít za odměny na stanicích, nebo si vybrat odměnu v online katalogu. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.


Pro zobrazení detailu programu se prosím přihlaste zde. KetoMix věrnostní program vám hubnutí určitě zpříjemní. Vaše slevy se budou aplikovat automaticky, ale pozor - je potřeba mít vytvořený účet a pod ním pak všechny objednávky vytvářet.


Zaregistrovat se můžete zde: vytvořit účet.

Pokud u nás budete mít například objednávky, ale nebudou vytvořeny pod jednou. Pouze Pap Oil zatím působí pod původním logem a značkou. Doprava nad 9Kč zdarma.


Nakupujte přímo u nakladatele. Při opakovaném nákupu tak ušetříte až tisíce korun. Za nákup vybraných produktů na Hobbytec. Kontakt a časté dotazy O nás Pro tisk a média Volná místa Pomáháme Naše města.


Na těchto stránkách používáme cookies pro účely analýzy užívání webových stránek, zlepšení jejich funkčnosti a obsahu a zobrazování reklam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky